Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Άρχισε να πυροβολεί μπροστά στα παιδιά του

 

Σε συναγερμό μπήκαν οι αστυνομικές δυνάμεις το μεσημέρι της Τρίτης, όταν άνδρας στην περιοχή του Φοίνικα άρχισε να πυροβολεί, γκρεμίζοντας την εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει και εισβάλοντας στο διαμέρισμα του όπου βρίσκονταν τα ανήλικα παιδιά του. Μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης και χασίς. Σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει: «βιάζουν τη γυναίκα μου, καλέστε την αστυνομία», πυροβολώντας ακόμα και μπροστά στα παιδιά του. Εκείνη την ώρα η σύζυγός του βρισκόταν ετοιμόγεννη στο νοσοκομείο.

Όλα άρχισαν όταν στην οδό Μυστρά, στον Φοίνικα, ο άνδρας πυροβόλησε στον αέρα έξι φορές έξω από την πολυκατοικία που διαμένει, στη συνεχεία γκρέμισε την εξώπορτα, εισέβαλε στο κτήριο, ανέβηκε μέχρι τον τέταρτο όροφο, αφού πρώτα πυροβόλησε πόρτα διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Πυροβολώντας εισέβαλε στο διαμέρισμά του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδα ΟΠΚΕ, όπου βρήκαν εντός του διαμερίσματος τα τρία ανήλικα που ήταν καλά στην υγεία τους. Ο δράστης είχε ήδη διαφύγει για να συλληφθεί αργότερα σε παράδρομο στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ. Πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι. Λίγο πριν οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες, ο άνδρας είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στον περιφερειακό.

Πηγή : zougla gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button