Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Άγρια δολοφονία στο Κουκάκι

 

Αδάμ Αλεξόπουλος

Μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι. Ένας 53χρονος, έπειτα από έντονη λογομαχία, φέρεται ότι πήρε ένα μαχαίρι και προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στην 46χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος αμέσως μετά το φονικό επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 24χρονο γιο και φέρεται να του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου». Ο 24χρονος επέστρεψε στο διαμέρισμα και είδε τη μητέρα του μέσα σε μία λίμνη αίματος. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία και επί τόπου βρέθηκαν αστυνομικοί, καθώς και ασθενοφόρο.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου διαπίστωσε τον θάνατό της και οι αστυνομικοί στη συνέχεια απέκλεισαν το διαμέρισμα ώστε να πραγματοποιήσουν έρευνα και να συλλέξουν στοιχεία. Λίγο αργότερα μετέβη στο διαμέρισμα ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τη σορό της γυναίκας.

Για το συμβάν αναζητείτο ο σύζυγος της 46χρονης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 7 το πρωί, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στο 59ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της παραλίας Θυμάρι, έπεσε με το αυτοκίνητό του στα βράχια και τραυματίστηκε.

Εκεί μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφερε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button