Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Όλα για όλα στο Βέλγιο!!

Χαμένη ευκαιρία μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ευρωπαϊκός αγώνας μας την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Χαμένη ευκαιρία γιατί  ενώ στο πρώτο ημίχρονο όλα κύλησαν, εξαιρετικά και η ομάδα πήρε ένα καλό προβάδισμα 6 γκόλ 15-9, στο δεύτερο όλα πήγαν ανάποδα.
Στο πρώτο μέρος, ο Δομπρής, με προσωπικές ενέργειες έδινε λύσεις στην επίθεση και η άμυνα λειτουργούσε αρκετά καλά με κορυφαίο τον Βλαχογεώργο και όλα τα παιδά, και κρατήσαμε την αντίπαλη επίθεση στα 9 γκόλ. Μιας ομάδας που της αρέσει, αυστηρά το επιθετικό παιχνίδι.
Στο Δεύτερο ημίχρονο, δυστυχώς, η αντίπαλη άμυνα εγκλώβισε τον Δομπρή, ο Τρουμπέτας προσπαθούσε με  νύχια και με δόντια να περάσει τους αντιπάλους του ο Τζηράς σε όλο το παιχνίδι ήταν σχεδόν αλάθητος .Απών για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Πάβιτς που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κενά και ρήγματα και μάλιστα ήταν και ο μοιραίος παίκτης όταν στην ισοπαλία 23-23 έχασε την επίθεση και σκόραραν οι αντίπαλοι στην κόντρα, παίρνοντας την νίκη από την ομάδα μας. Για μια ακόμη φορά, η απουσία του Πέρρου μέσα στο γήπεδο και η προσωπικότητα του, έγινε εμφανή ,με την έλλειψη της φαντασίας στο παιχνίδι μας και στις λύσεις που δίνει στα δύσκολα σημεία. Παρουσιαστήκαμε με δύο πρόσωπα και σίγουρα επιβεβαιωθήκαμε ότι ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος και επίπονος.
Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε στον κόσμο  που μας στήριξε, και γέμισε το κλειστό γυμναστήριο την χθεσινή κρίσιμη αγωνιστική. Που έδωσε μια απάντηση σε όλες και όλους εκείνους που θεωρούν ότι οι δημότες της πόλης μας είναι αδιάφοροι και αρνητικοί. Μας αφιέρωσαν την αγάπη τους, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, γιατι ήταν υπέροχοι και συγκλονιστικοί. Δεν τους δώσαμε την χαρά και την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μαζί μας μια νίκη, αλλά σίγουρα αναγνώρισαν, οι φίλαθλοι,  την προσπάθεια μας και χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες.
Πλέον ο αγώνας στο Βέλγιο θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Είτε νικήσεις με ένα γκολ είτε με 3, ο στόχος είναι η νίκη εκτός έδρας. Και εκεί με την παρουσία του Πέρρου, θα παλέψουμε να πάρουμε την πρόκριση εκτός έδρας. Σίγουρα το έργο μας είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέλους.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία MAX PERRY που την ημέρα των ερωτευμένων, στην είσοδο του γηπέδου, μοίρασε στις φίλες και στους φίλους μας, σοκολατένια γλυκίσματα αγάπης!!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δημοτικό Σύμβουλο Παπαθανασίου Σάκη, που με συντονισμένες κινήσεις, κοινοποιήσαμε στην μαθητική κοινότητα του Λουτρακίου την κρίσιμη Ευρωπαϊκή μας υποχρέωση.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Δνσεις των Δημοτικών Σχολείων του Λουτρακίου αλλά και του Γυμνασίου και του Λυκείου, για την στήριξη τους και το ενδιαφέρον τους και κυρίως για την κατανόηση τους.
Τώρα… Όλα για όλα στο Βέλγιο!!!
Τώρα όλα για όλα….για το Λουτράκι!!!
 13K_3068
το τμήμα Χάντμπολ
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button