Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ” Οι Περαχωρίτες πρέπει να καταλάβουν & να αντιδράσουν ΤΩΡΑ ! “

Πηγή:ATnews

 

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Ωρα για δράση” του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων  και πρόεδρος  του αθλητικού ομίλου Περαχώρας κύριος  Δημήτρης Βασιλείου  εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση που αφορά την κατάσταση του ποδοσφαιρικού γηπέδου Περαχώρας, καθώς επίσης και τη δημιουργία ενός μικρού γηπέδου διαστάσεων 7 χ 7.

Στη φωτογραφία φαίνεται το σχέδιο της ανάπλασης του γηπέδου που έχει εκπονήσει η τεχνική υπηρεσία του δήμου. Όλοι γνωρίζουμε ότι το έργο καρκινοβατεί 12 χρόνια τώρα. Λένε, όπως κάνουν τα τελευταία 12 χρόνια, ότι το έργο θα γίνει οπωσδήποτε. Υπάρχει κάποιος που τους πιστεύει;
Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας ζήτησε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου να κατασκευαστεί με συνοπτικές διαδικασίες στο χώρο που δείχνει το βέλος, στο οικόπεδο που είναι αγορασμένο από το δήμο και προορίζεται για δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, ένα γήπεδο 7×7 διαστάσεων 50×30 μέτρων, αίτημα που έγινε αποδεκτό από την τεχνική υπηρεσία και μας διαβεβαίωσε ότι μπορεί να κατασκευαστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η σκέψη του Δ/Σ του Α.Ο. Περαχώρας ήταν ότι ένας τέτοιος χώρος είναι απόλυτα απαραίτητος στην ομάδα για τις προπονήσεις της προκείμενου να συμμετάσχει στο προσεχές ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με έδρα το Θώδειο Στάδιο του Λουτρακίου, όπως προτιθέμεθα να ζητήσουμε.
Σε περίπτωση που η ανάπλαση του κυρίως γηπέδου πραγματοποιηθεί το 7×7 γήπεδο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες για προπόνηση των νέων του χωριού που τώρα παίζουν μπάλα ή μπάσκετ όπου βρουν και είναι ευχής έργον που δεν έχει υπάρξει, μέχρι σήμερα, κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Χθες 22/06/2020 ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου και ο πρόεδρος του Α.Ο. Περαχώρας βρέθηκαν στο σημείο που δείχνει το βέλος για τις απαραίτητες μετρήσεις.
Εκεί έκανε την εμφάνιση του και ο πρόεδρος του Δ/Σ του δήμου και στη συζήτηση που έγινε δήλωσε ότι ΔΕΝ συμφωνεί με το έργο της δημιουργίας του γηπέδου 7×7 επειδή πιστεύει ότι η ανάπλαση του κυρίως γηπέδου εφόσον “έπρεπε να έχει γίνει χθες” οπωσδήποτε θα γίνει, πράγματα βέβαια που ακούμε 12 χρόνια τώρα!!!

Ο Α.Ο. Περαχώρας ελπίζει ότι το γηπεδάκι τελικά θα γίνει και ότι ο πρόεδρος του Δ/Σ του δήμου δεν θα προσπαθήσει να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα προκειμένου να το εμποδίσει.
Συγχωριανοί, αυτές είναι συμπεριφορές που έχουν ως αποτέλεσμα να μη γίνεται τίποτα στο χωριό μας αφού όλοι διαφωνούμε με όλους. Ακόμα και για ένα έργο που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά του χωριού να αθλούνται με ασφάλεια και έπρεπε να έχει γίνει από τότε που το γήπεδο παραχωρήθηκε στον Δήμο το 2008, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ!!!

Δεν έχει δικαίωμα ο πρόεδρος του Δ/Σ του Δήμου, Περαχωρίτης ο ίδιος, να μην συμφωνεί με την κατασκευή ενός χώρου άθλησης. Ξέχασε ότι ήταν ποδοσφαιριστής στον Α.Ο.Περαχώρας; ξέχασε ότι ζήλευε, κάποτε, που όλα τα χωριά του νομού Κορινθίας είχαν γήπεδα και το χωριό μας δεν είχε και δεν το έχει ακόμα!

Αντί να βοηθήσει από τη θέση που κατέχει σαν πρόεδρος του Δ/Σ του δήμου να γίνει κάποιο έργο στο χωριό του, διαφωνεί με την κατασκευή ενός μικρού γηπέδου που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά του χωριού καταγωγής του να αθληθούν και να μείνουν μακριά από γνωστές ολέθριες συνήθειες; ΑΙΔΩΣ!!!

Ο Α.Ο.Περαχώρας καλεί όλους του χωριανούς να έρθουν την 6/7/2020 στην αίθουσα του Δ/Σ του Δήμου, στη συζήτηση του θέματος της ανακατασκευής του γηπέδου. Την συζήτηση έχει προκαλέσει ο πρόεδρος με αίτημα του σαν δημοτικός σύμβουλος μαζί με σύσσωμη την αντιπολίτευση.

Δημήτρης Βασιλείου
Πρόεδρος του ΑΟΠ και Δημοτικός Σύμβουλος.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button