Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Χιλιάδες σκυλιά διακινεί γερμανικό κύκλωμα κτηνοβασίας από την Ελλάδα στην Γερμανία!

Mια ακόμα άγνωστη- και άρρωστη-πτυχή της γερμανικής κατοχής που βιώνει η χώρα είναι η παρακάτω ιστορία της λαθραίας διακίνησης αδέσποτων σκυλιών προκειμένου να «εφοδιαστούν» λέσχες κτηνοβατών στη Γερμανία, όπου η κτηνοβασία είναι νόμιμη («πολιτισμός»)!
Το κάθε τετράποδο κοστίζει στην «μαύρη» αγορά 500 ευρώ και αν είναι κουτάβι ανεβαίνει η τιμή του στα 700 ευρώ!
Πολλοί δεν μπορούν να πιστέψουν το που μπορεί να φτάσει ο ανθρώπινος νους. 
Ένα φαινόμενο που όλο ένα και δυναμώνει στη χώρα μας προς όφελος της Γερμανίας.Όπως αναφέρει λοιπόν το patrastimes.gr διερευνάται από τις τοπικές αρχές η απότομη «εξαφάνιση» πολλών αδέσποτων με προορισμό την Γερμανία.
Στην εν λόγω ευρωπαϊκή χώρα οι κτηνοβάτες έχουν οίκους αναφοράς, αφού η ερωτική συνεύρεση με σκύλους δεν αποτελεί πρωτοφανή δραστηριότητα.
Επιπροσθέτως, τα χρησιμοποιούν και ως πειραματόζωα.
Και για να βοηθήσουν στη διαιώνιση αυτής της κατάστασης και επειδή η πενία τέχνες κατεργάζεται, στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, συμπατριώτες και συμπολίτες μας, μεταφέρουν αδέσποτα που μαζεύουν από τους δρόμους στη Γερμανία, έναντι φυσικά υψηλής αμοιβής.
Μία πολύ σοβαρή υπόθεση κυκλώματος εμπορίας αδέσποτων σκύλων – μετά από σαφείς καταγγελίες – διερευνούν οι τοπικές αρχές, μεταξύ αυτών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που εμπλέκεται στην έκδοση σχετικών αδειών για χώρους φιλοξενίας και φροντίδας τετράποδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επώνυμη καταγγελία για 51 αδέσποτα που φαίνεται να χάθηκαν στην Πάτρα, ενώ είχαν έρθει στην περιοχή για φροντίδα από την γειτονική περιοχή της Ναυπακτίας.
Επιπροσθέτως, εντοπίστηκε προσπάθεια κάποιων να μεταφέρουν περίπου 20 αδέσποτα στη Γερμανία μέσω του Αεροδρομίου «Ελ.Βενιζέλος» αλλά μετά από καταγγελίες κάτι τέτοιο απετράπη.
Ενήμερος και μάλιστα εγγράφως είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας Πατρών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κάθε τετράποδο κοστίζει περίπου στα 500 ευρώ, οπότε καταλαβαίνει κάποιος εύκολα πως η υπόθεση έχει «ψωμί».Για τα κουτάβια δε η ταρίφα ανεβαίνει στα 700 ευρώ, καθώς υπάρχουν και σε αυτή την κατηγορία «παιδόφιλοι»
Η υπόθεση όμως θεωρείται πολύ «λεπτή» διότι οι φερόμενοι ως δράστες προβάλλουν της δικαιολογία της καλύτερης φροντίδας από μέρους τους για τα αδέσποτα στο εξωτερικό.
Τις επόμενες μέρες είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν επιπλέον στοιχεία. Η Γερμανία θα έπρεπε να καταδικαστεί για αυτή την πρακτική την οποία την επιτρέπει με νόμο εις βάρος του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, ο οποίος φίλος ατύχησε να βρεθεί σε αυτόν τον πλανήτη μαζί με την Ανθρωπότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

 • Η Ισπανία επενδύει δυναμικά στον ήλιο με το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό έργο στην Ευρώπη
 • Χρόνια ημικρανία: Νέα μέθοδος για την αντιμετώπισή της
 • Μια όμορφη συνεργασία και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση θα δούμε αυτό το Σάββατο μέσω zoom από τους διαδικτυακούς συνδέσμους της σχολής μας.
 • Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ PLP ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ! (BINTEO)
 • Ποια τροφή πρέπει να τρώμε λιγότερο αν θέλουμε να ζήσουμε περισσότερο
 • Κοπάδι ρομποτικών ψαριών συγχρονίζει το κολύμπι του, για πρώτη φορά
 • Αυτά είναι τα smartphones του μέλλοντος
 • Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία πορτραίτου που τραβήχτηκε ποτέ στις ΗΠΑ
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com