Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Χαρδαλιάς μετά την τούρκικη παρενόχληση: Πάντοντε υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος των Ένοπλων Δυνάμεών μας

 

«Πάντοτε θα υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος, που έχουν οικοδομήσει οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με την καθολική στήριξη του ελληνικού λαού», δήλωσε από τον Αη Στράτη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, λίγη ώρα αφ΄ότου οι Τούρκοι παρενόχλησαν τον ελικόπτερο του.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, «τριάντα χρόνια μετά τον άδικο χαμό του ήρωα αξιωματικού, η καθημερινότητα στις ελληνικές θάλασσες, στους ελληνικούς ουρανούς δεν έχει διαφοροποιηθεί. Πάντοτε όμως θα είμαστε εδώ! Πάντοτε θα υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος, που έχουν οικοδομήσει οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με την καθολική στήριξη του ελληνικού λαού. Πάντοτε θα υπάρχει η αδάμαστη θέληση και η αποφασιστικότητα, που μπορούν να πηγάζουν από μια μόνο ψυχή, την ελληνική. Και αυτό δεν αλλάζει».

Σημειώνεται πως ο κ. Χαρδαλιάς «πέταξε» μέχρι τον Άγιο Ευστράτιο για να παραστεί ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στις ετήσιες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον πεσόντα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Ήρωα Υποσμηναγό (Ι) Νικόλαο Σιαλμά που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του μνημείου του, στο ακριτικό νησί.

Πηγή : in gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button