Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Φρίκη στο “σπίτι του τρόμου” – Σκότωσαν και πέταξαν το παιδί τους στα γουρούνια (φωτό & βίντεο)

Το σπίτι του τρόμου αποκαλύφθηκε στο Κάνσας των ΗΠΑ, όπου οι γονείς του 7χρονου Adrian κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον γιο τους και τον πέταξαν στα γουρούνια.

Ο πατέρας του 7χρονου, ο 44χρονος Michael A. Jones και η 29χρονη σύζυγός και μητριά του παιδιού, Heather Jones, κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον 7χρονο Adrian.
Το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία μετά από ειδοποίηση ότι το μικρό παιδί είχε εξαφανιστεί και στη συνέχεια βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στον αχυρώνα του αγροκτήματος, όπως ανέφερε ο Εισαγγελέας της πόλης Wyandotte, όπου συνέβη το περιστατικό.
Το σπίτι της οικογένειας, όπου ζούσαν με το άτυχο αγόρι και έξι κορίτσια, ήταν γεμάτο με ποντίκια, σύριγγες, δηλητήρια για τα ποντίκια και βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Jennifer Hoevers, που νοίκιασε το σπίτι στον Michael Jones, είπε ότι αηδίασε με το που μπήκε στο σπίτι και έμεινε μέσα στο σπίτι κρατώντας την αναπνοή της.
«Υπολείμματα από πρόχειρο φαγητό, γάλα και αποφάγια ήταν παντού και η μούχλα είχε αρχίσει να γεμίζει τους τοίχους, υπήρχαν τρύπες από σφαίρες στους τοίχους, τα μπάνια είχαν ξηλωθεί και η πισίνα είχε μετατραπεί σε χωματερή», είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Αν και πρόσθεσε ότι όταν νοίκιασαν το σπίτι ήταν ευγενικοί και ήθελαν και να το αγοράσουν.
Ο εισαγγελέας είπε ότι η σκηνή του εγκλήματος είναι ότι χειρότερο έχει δει στη ζωή του.
Ο πατέρας της Heather Jones, είπε ότι η κόρη του, τον είχε πάρει τηλέφωνο την ημέρα των Ευχαριστιών και του είπε ότι ο άνδρας της σκότωσε το γιο του και τον πέταξε στα γουρούνια. Του είπε επίσης ότι ήταν η τελευταία φορά που μιλούσαν καθώς φοβόταν ότι θα την σκότωνε ο άνδρας της. Ο αδερφός της είπε ότι ο Jones, κακοποιούσε τη γυναίκα του και τα παιδιά του και είχαν γίνει αναφορές στις σχετικές υπηρεσίες χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.
Ο Michael Jones κρατείται από τις αρχές και έχει επιβληθεί εγγύηση 10 εκατ. δολαρίων. Είναι η υψηλότερη εγγύηση που έχει επιβληθεί για αδίκημα στην περιοχή τα 34 χρόνια που ασκεί τα καθήκοντά του ο συγκεκριμένος εισαγγελέας. Η εγγύηση για τη γυναίκα ορίστηκε στα 5 εκατ. δολάρια.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button