Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Φοιτήτριες ξάπλωσαν στον ήλιο τυλιγμένες με παπλώματα για τιμωρία [φωτο]

Μια ομάδα φοιτητριών στην Κίνα αρνούνταν να συμμορφωθεί με τους κανόνες της εστίας του πανεπιστημίου τους, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να αποφασίσουν να τους δώσουν ένα σκληρό μάθημα.

 

 

Έτσι, περισσότερες από 20 κοπέλες βρέθηκαν να ξαπλώνουν και να κοιμούνται στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου τους, κάτω από τον καυτό ήλιο τυλιγμένες με παπλώματα, καθώς αμελούσαν συστηματικά να τακτοποιήσουν τα κρεβάτια τους και να καθαρίσουν τα δωμάτιά τους.

Όμως, από ότι φαίνεται η τιμωρία τους δεν τελείωσε εκεί, καθώς οι ίδιες έπρεπε να τρέξουν έχοντας έναν κουβά στο κεφάλι τους. Όλα αυτά, διαδραματίζονταν την ώρα που ακόμη 2.000 συμφοιτήτριες και συμφοιτητές τους παρακολουθούσαν το θέαμα.

 

 

 

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη εξευτελιστική μέθοδος είναι συνηθισμένη από τους καθηγητές της στρατιωτικής σχολής, που προσπαθούν να επιβληθούν στους φοιτητές τους και να διατηρήσουν την πειθαρχία της σχολής τους.

Από την άλλη πλευρά το πανεπιστήμιο Hunan Vocational, τονίζει ότι είναι οι φοιτήτριες είχαν ήδη ενημερωθεί για την τιμωρία που θα ακολουθούσε αν δεν άλλαζαν τη συμπεριφορά τους, ωστόσο είχαν επιλέξει να αγνοήσουν τις προειδοποιήσεις των καθηγητών.

 

 

 

Ο διευθυντής της σχολής τόνισε ότι η τιμωρία δεν ήταν τόσο βασανιστική, καθώς διήρκεσε μόλις 5 λεπτά και η θερμοκρασία δεν ξεπερνούσε τους 32 βαθμούς Κελσίου.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button