Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Υποχωρεί ο «Λέανδρος» αλλά οι «πολικές» θερμοκρασίες συνεχίζονται

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τρίτη (19/1) στα ηπειρωτικά όπου τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός. Σε περιοχές της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας θα είναι κατά τόπους ολικός. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στην Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πρόσκαιρα στις Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση στα βόρεια από το απόγευμα.

Ειδικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -16 έως -2 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -9 έως 5, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από -7 έως 7 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -5 έως 9, στα νησιά του Ιονίου από -1 έως 9 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από -1 έως 6 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με το Meteo.gr, θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ

cnn.gr

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button