Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Υιοθετημένα παιδιά συναντούν τη νέα τους οικογένεια: Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα!

Πραγματικός γονιός είναι αυτός που αγαπά τα παιδιά του και όχι απαραίτητα αυτός που μοιράζεται το ίδιο DNA μαζί τους. Αυτό το ξέρουν καλά όσοι γονείς έχουν περάσει την διαδικασία της υιοθεσίας. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε αφάνταστα συγκινητικά στιγμιότυπα από την πρώτη συνάντηση υιοθετημένων παιδιών με τη νέα τους οικογένεια. Παιδιά από όλον τον κόσμο, και δη από χώρες του τρίτου κόσμου, βρίσκονται ξαφνικά σε αεροδρόμια ή δικαστικές αίθουσες ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά για να τα υποδεχτούν. Οι αντιδράσεις μικρών και μεγάλων μελών της ίδιας -πλέον- οικογένειας θα σας κόψουν την ανάσα!

Ο Nathan βρέθηκε για πρώτη φορά στη νέα του οικογένεια τον Σεπτέμβριου του 2012. Οι θετοί του γονείς Kala και Alan έχουν ένα ακόμα υιοθετημένο αγοράκι.

Ο Scott και η Rebecca Walker υιοθέτησαν ένα αγοράκι από τη Νότια Κορέα τον Μάρτιο του 2014.

H Kelley και ο Jeff υιοθέτησαν τη Yenenesh το 2013. Όλη η οικογένεια την υποδέχτηκε με τυμπανοκρουσίες στο αεροδρόμιο.

Η οικογένεια Via ξεκίνησε την διαδικασία υιοθεσίας της Chloe από την Ουγκάντα πριν 2 χρόνια. Τον Δεκέμβριο του 2012 απορρίφθηκε η αίτηση για Visa. Έτσι η οικογένεια αποφάσισε να πάει «το βουνό στον Μωάμεθ» και μετακόμισαν όλοι μαζί στην Ουγκάντα!

Ο Scot και η Lindsay Sines και τα τρία τους παιδιά, έφεραν για πρώτη φορά τον μικρό Zechariah Scot Sines στο νέο του σπίτι τον Φεβρουάριο του 2014.

Η Shannon και ο Lee Dingle έφεραν την Zoe από την Ταϊβάν τον Ιούλιο του 2012. Η Zoe γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και διάφορα άλλα προβλήματα υγεία. Από τότε που υιοθετήθηκε η οικογένεια έχει υιοθετήσει τρία ακόμα αδέλφια από την Ουγκάντα, ένα εκ των οποίων είναι φορέας Aids.

Ο Erik και η Jamie Escola από το Οχάιο έφεραν στο σπίτι τους την Kaiya από την Κίνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Η οικογένεια Haden έφερε στον σπίτι τους τον Shepherd από το Κονγκό το 2012, όταν ήταν 1 έτους.

Δύο χρόνια αργότερα, η ίδια οικογένεια υποδέχθηκε και τον Crew από την Νιγηρία!

Ο Jacob βρέθηκε στη νέα του οικογένεια από την Κορέα τον Αύγουστο του 2012.

Ο Zach και η Nicole υιοθέτησαν ένα αγοράκι από την Κίνα το 2011.

Ο Micah υιοθετήθηκε από την Κορέα τον Οκτώβριο του 2012.

Ο Clark και η Elizabeth Pegg έφεραν το νέο μέλος της οικογένειάς τους από την Κίνα, στα μεγαλύτερη αδέρφια του Katie και Bryson.

O Lee και η Sandra Peoples βρέθηκαν σε ορφανοτροφείο της Κίνας τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε συνάντησαν το παιδί τους Joel.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button