Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ξεψύχησε ο χειριστής του γερανού που ανετράπη σε εργοτάξιο του μετρό [εικόνες &βίντεο]

O 50χρονος χειριστής του γερανού που ανετράπη στο εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άτυχος άνδρας παρέμεινε για αρκετή ώρα μετά το δυστύχημα αιμόφυρτος στο κουβούκλιο του οχήματος.

Ήταν αδύνατο να απεγκλωβιστεί άμεσα με τα μέσα που είχαν στη διάθεση τους τα διασωστικά οχήματα της πυροσβεστικής. Ο 50χρονος άνδρας ήταν υπεργολάβος της κατασκευάστριας εταιρίας και ιδιοκτήτης του γερανοφόρου οχήματος.

Να σημειωθεί ότι μέχρι μέχρι τις 11 το βράδυ της Κυριακής, ήταν εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί από τον γερανό το άψυχο σώμα του χειριστή.

Mε Tweet της η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημέρωσε ότι η επιχείρηση ολοκληρώθηκε και ο Νεκρός ο χειριστής του γερανού απεγκλωβίστηκε νεκρός.

Νωρίτερα, συναγερμός είχε σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης μετά την πτώση ενός γερανού σε τρύπα εργοταξίου όπου εκτελούνται τα έργα του Μετρό στη συμβολή των οδών Πόντου και Μεταμορφώσεως, στην Καλαμαριά.

Ο άτυχος χειριστής του τριαξονικού γερανού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να ανατραπεί και να πέσει σε τρύπα βάθους 25 μέτρων.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button