Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Το φλαμένκο trend που θα κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι (φωτό)

Η νέα αγάπη των πιο καταξιωμένων σχεδιαστών στον κόσμο έρχεται κατευθείαν από την Ισπανία και απευθύνεται μόνο σε δυναμικές και ρομαντικές γυναίκες.

Το φλαμένκο trend θα κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι στα ντεφιλέ του Oscal de la Renta, του Michael Kors, της Lanvin και της Dolce & Gabbana.

Βολάν, επιβλητικές φούστες, λουλούδια παντού (και στα μαλλιά) και το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί, είναι τα «συστατικά» για ένα glamorous ντύσιμο.

Ντεφιλέ, Oscar de la Renta

Αυτό που μας αρέσει στη νέα φλαμένκο τάση είναι πως συνδυάζει ένα το σέξι με το παραδοσιακό και το casual style σε ένα ντύσιμο.

Τα μυστικά για να το υιοθετήσεις και εσύ, χωρίς να φαίνεται πως βγήκες από την αίθουσα χορού, είναι τα εξής:

  • Κάνε ένα βολάν τοπ, το βασικό item στο σύνολό σου. Τοπ με φρου φρου, ψηλόμεσο τζιν και ένα λουλούδι στα μαλλιά είναι ότι πρέπει για το πρωί.
  • Κάτι…κόκκινο. Είτε είναι φόρεμα, είτε αέρινες φούστες και ζιπ-κιλότ παντελόνα, το κόκκινο είναι αναμφισβήτητα το χρώμα του καλοκαιριού. Tip:Είναι σούπερ τάση και τα μαγιό!

Ντεφιλέ, Alberta Ferreti

  • Πάλι πουά. Το πουά έρχεται πάλι στο προσκήνιο, όπως και οι πολύχρωμες ρίγες.

Ντεφιλέ, Dolce & Gabbana

  • Μπόλικο ύφασμα. Αν δεν θέλεις να το παρακάνεις, τότε επένδυσε σε ολόσωμες φόρμες που έχουν «ανοίγματα» στα τελειώματα του ρούχου. Τα επιβλητικά μανίκια, άλλωστε, θυμίζουν κάτι από φλαμένκο.

Blake Lively, Instagram

  • Αξεσουάρ και κόκκινο κραγιόν. Οι Ισπανίδες λατρεύουν τα statement κοσμήματα, το κόκκινο κραγιόν και τα λουλούδια στα μαλλιά. Ειδικά τώρα τοπ καλοκαίρι ταιριάζουν με όλα!
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button