Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Η Γέννηση, η Διδασκαλία, η Σταύρωση, ο Θάνατος και η Ανάσταση, αποτελούν μοναδικά γεγονότα της πορείας του Ιησού Χριστού στην επί γης Ζωή Του και φωτεινά ορόσημα για ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Ο Κύριος όλων μας εισέρχεται στην καρδιά και στην ψυχή μας! Μας Αναγεννά και μας Ανασταίνει!
«Σταυρωθέντα τε ὑπέρ ἡμῶν»…
Η θυσία του Θεανθρώπου από αγάπη για τον άνθρωπο, που ο ίδιος ο Θεός δημιούργησε, συνιστά λαμπρό παράδειγμα για όλους μας και εκπέμπει τα μηνύματα της ταπείνωσης, της ευσπλαχνίας και της αλληλεγγύης, χωρίς διακρίσεις.
«Καὶ παθόντα καὶ ταφέντα»…
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δοκιμαζόμαστε και βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, συμμετέχοντας στο θείο δράμα και στη λύτρωση της Αναστάσεως με περιοριστικούς όρους για να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο αγαθό, που μας δόθηκε, αυτό της ζωής.
…«Καὶ ἀναστάντα τῇ τρίτῃ ἡμέρα»…
Παρόλα αυτά, πρέπει να ατενίζουμε με αισιοδοξία και ελπίδα το μέλλον, με όπλο την πίστη μας, αντλώντας δύναμη από τα πάθη του Ιησού Χριστού και Σωτήρα μας, για να περπατήσουμε το δρόμο που το Φως της Αναστάσεως υποδεικνύει ώστε να φθάσουμε στον επιθυμητό προορισμό σύμφωνα με τα κελεύσματα του Κυρίου μας.
Ας κατανοήσουμε ότι μόνο με την συμμετοχή μας στο Ποτήριον της Ζωής του Κυρίου, με επιμονή και προσήλωση, μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, σε ατομικό, οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο, για  δημιουργία, ευημερία, πρόοδο και ανάπτυξη.
Καλό Πάσχα!
           Ιωάννης Β. Καραπανάγος
    Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
  Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
“αλλάzουμε ΜΑΖΙ” και Δημοτικός Σύμβουλος
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button