Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Τι συνέβη στη Συναυλία Πανσελήνου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη; Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ

  • Το Φεστιβάλ Λουτρακίου κορυφώθηκε με τη βραδιά Πανσελήνου όπου η Φιλαρμονική Λουτρακίου συνέπραξε με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και χάρισε στιγμές ψυχαγωγίας στους τυχερούς θεατές που βρέθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου.

Η απήχηση των ενδιαφερόμενων θεατών ξεπέρασε και τις πιο τολμηρές προσδοκίες των διοργανωτών! Πλήθος κόσμου προμηθεύτηκε εισιτήρια για να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Πολλοί ήταν εκείνοι που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια εβδομάδες πριν και την ημέρα της συναυλίας βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο χώρο διεξαγωγής. Υπήρχαν όμως και εκείνοι που δεν μπορούσαν να προβλέψουν την κοσμοσυρροή που είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολευτούν να φτάσουν στον προορισμό και όταν έφτασαν ενημερώθηκαν ότι δεν υπήρχαν ελεύθερες καρέκλες να καθίσουν. Κάποιοι επέλεξαν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους πράγμα το οποίο δέχτηκαν οι διοργανωτές, που γενικότερα προσπάθησαν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλοι θεώρησαν ότι δεν έχει σημασία το να μείνουν όρθιοι αρκεί να χαρούν την εκδήλωση και όπως μας μετέφεραν πέρασαν όμορφα και παρακολούθησαν μια εξαιρετική συναυλία! Αυτό εξάλλου δεν μας εκπλήσσει αφού γνωρίζουμε το ταλέντο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και τις ικανότητες της Φιλαρμονικής Λουτρακίου.
Πολλοί όμως ήταν κι εκείνοι που δεν ξεκίνησαν καν να πάνε στη συναυλία αφού είχαν διαβάσει την ανακοίνωση που  είχε αναρτηθεί εγκαίρως στο facebook στη σελίδα του Φεστιβάλ Λουτρακίου και είχε αναπαραχθεί και στα προσωπικά profil των διοργανωτών όπως του Πελοπίδα Μαυρόπουλου, της Φανής Μπάνου  κτλ.
Γενικότερα πολλοί από τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση είχαν ενημερώσει ότι υπάρχει πληρότητα και προέτρεπαν ο κόσμος να μην ξεκινήσει.
Και αναρωτιέται κανείς τι πειράζει αν έμπαιναν κι αυτοί που ήταν απέξω; Η απάντηση είναι απλή και ισχύει σε όλο τον κόσμο.
Ο λόγος που δεν μπόρεσαν να δεχτούν παραπάνω θεατές είναι ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός, μια δεσμευμένη χωρητικότητα σε κάθε αρχαιολογικό χώρο και για λόγους ασφαλείας οι διργανωτές δεν μπορούσαν  να αφήσουν να περάσει μεγαλύτερος αριθμός ατόμων από το επιτρεπόμενο.

Κλείνοντας θα θέλαμε να παρατηρήσουμε ότι στην πραγματικότητα αυτό που έχει σημασία είναι η ίδια η συναυλία, το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η σύμπραξη μιας ορχήστρας πνευστών με μια τόσο προικισμένη ερμηνεύτρια και η μαγεία της μουσικής που κατάφερε να ταξιδέψει τους θεατές πέρα από τα καθημερινά ζητήματα και να τους χαρίσει στιγμές συγκίνησης και πολύτιμες αναμνήσεις που μόνο η τέχνη μπορεί να προσφέρει.

Πηγή: tvtv.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button