Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Τζένη Μπαλατσινού: Περίπατοι στην θάλασσα με το νέο της amore!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως περνά η Τζένη Μπαλατσινού τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της.

20150810_163905

Πρώτο το YOU σάς αποκάλυψε στις 19 Αυγούστου, με αποκλειστικές φωτογραφίες, το νέο της έρωτα, τον 35χρονο επιχειρηματία Ανδρέα Παππά, με τον οποίο πέρασαν κοινές διακοπές στην αγαπημένη της Πάτμο, και σήμερα συνεχίζει τις αποκαλύψεις. Ξεφυλλίζει το άλμπουμ του πιο ερωτικού καλοκαιριού της παρουσιάστριας τα τελευταία χρόνια δημοσιεύοντας νέες φωτογραφίες.

OIL_5408

Αυτήν τη φορά ο φακός του YOUτσάκωσε” το ζευγάρι να απολαμβάνει ρομαντικούς περιπάτους στην παραλία αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα και κάνοντας όνειρα για την σχέση τους. Οι δύο ερωτευμένοι ήταν ξένοιαστοι και αγκαλιασμένοι, άφηναν το αεράκι να τους δροσίζει και να τους αποφορτίζει από όλα εκείνα που τους άγχωναν, αφού μέχρι εκείνη την στιγμή μόνο λίγοι φίλοι ήξεραν για τον έρωτά τους.

OIL_5403

Η Τζένη εδώ και καιρό ήταν έτοιμη για το επόμενο βήμα. Σίγουρη πια ήθελε να γυρίσει σελίδα και να συνεχίσει να γεύεται το νέκταρ της ζωής στο πλευρό του Ανδρέα, αφήνοντας πίσω έναν γάμο. Εκείνος φαίνεται πως την έκανε να ξανανιώσει γυναίκα, να ερωτευτεί και να αφεθεί στην αγκαλιά του σαν έφηβη, χωρίς πρέπει και ενδοιασμούς. Άλλωστε, ποτέ δεν πορεύθηκε μέχρι τώρα με το τι θέλουν οι άλλοι αλλά με το τι επιθυμεί η ίδια για τον εαυτό της

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button