Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΊΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΊΣΑΡΙ , ΓΙΑ ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΎ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ

  Επειδή τις τελευταίες ώρες, παρατηρείται μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια οικειοποίησης του έργου του προαστιακού Λουτρακίου, από εκείνους που αντιδρούσαν τόσα χρόνια σθεναρά στην υλοποίηση του, η αλήθεια είναι μια και μοναδική!
 Το συγκεκριμένο έργο έφτασε στο σημερινό σημείο, χάρη στις άοκνες και χρονιές προσπάθειες της Πρωτοβουλίας των Πολιτών, των παραγωγικών φορέων και των μεγάλων αθλητικών σωματείων του τόπου μας, που είχαν ως μπροστάρη τον συμπολίτη μας με τα αλτρουιστικά αντανακλαστικά τον Δημήτρη Καραπατά και την μεγάλη περιφερειακή εφημερίδα μας  «Το Βήμα Λουτρακίου » που στήριζε όλη αυτή την μεγάλη και έντιμη προσπάθεια της κοινωνίας μας.
 Για αυτό τον λόγο, τόσο η εφημερίδα όσο και εγώ προσωπικά ως εκδότης, γίναμε αποδέκτες συκοφαντιών και λασπολογίας από αυτούς που είχαν σχηματίσει μία κλίκα κι αντιμάχονταν τα συμφέροντα του δήμου!
 Συγχαρητήρια λοιπόν στους χιλιάδες συνδημότες μας, τα αθλητικά σωματεία, τους φορείς του δήμου μας, τον Δημήτρη Καραπατά, τον εξαιρετικό αγωνίστη του ΣΥΡΙΖΑ Τάκη Ρεππά, τον συγκοινωνιολόγο Γιώργο Νάθενα που εντελώς αφιλοκερδώς προσέφερε τις επιστημονικες του γνώσεις και όλους τους υπόλοιπους αφανείς αγωνιστές που στήριξαν, τον αγώνα του δήμου μας! Συγχαρητήρια και στον γραμματέα του υπουργείου υποδομών Θανάση Βούρδα που δεν ενέδωσε σε αυτούς που αντιδρούσαν στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου και φυσικά αυτό, του πιστώνεται πολιτικά ! 
 Ειλικρινά είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος, που και εγώ από το δικό μου μετερίζι,  ήμουν μαζί τους και συνέβαλα σε αυτό το αποτέλεσμα!
Όλα τα υπόλοιπα είναι μεγαλόστομες δημαγωγίες για ιδιοτελείς σκοπούς…

Διαβάστε Περισσότερα

 • Κοινό Δελτίο Τύπου Λογοθέτη – Βασιλείου: «Ο Δήμαρχος θέλει την Α.Ε. για να εξυπηρετήσει δεσμεύσεις»
 • Δημήτρης Βασιλείου: «Ακαταλαβίστικο κατεβατό οι προτάσεις Γκιώνη που θύμισε πρακτικές Γκαίμπελς»
 • Μαρία Πρωτοπαππά: Πολιτική χωρίς αρχές και κανόνες
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Συνδυασμού ΄΄αλλάzουμε ΜΑΖΙ΄΄
 • Μαρία Πρωτοπαππά:`Εχω ανεχτει τα παντα….Θα τα έκαναν αυτά στις γυναίκες τους;`
 • Απίστευτο! Αφήνουν χωρίς ταχυδρόμο το μισό Λουτράκι, την Περαχώρα και το Σχίνο
 • Ίβυκος: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα Παναγιώτη
 • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το Ειδικό Τάγμα Μηχανικού του Στρατού “747 ΕΤΜΧ” μέσα από την κάμερα του ATnews (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com