Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Τα μωρά «του ουράνιου τόξου» χαρίζουν χαμόγελα σε γονείς που πενθούν.Είναι ένας νέος όρος που αναφέρεται στα μωρά που γεννιούνται μετά από μια αποβολή ή απώλεια νεογέννητου.

Τα μωρά του ‘ουράνιου τόξου’ δίνουν ελπίδα και ευτυχία στους  γονείς που πενθούν

Ένα όμορφο και φωτεινό ουράνιο τόξο ακολουθεί μετά την καταιγίδα και δίνει ελπίδα πως όλα θα πάνε καλύτερα. Το ουράνιο τόξο εκτιμάται ίσως περισσότερο από αυτούς που βίωσαν την καταιγίδα.

Η Chastity είναι μια μητέρα από το Τέξας που πρόσφατα ανακάλυψε κάποιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο και τις μοιράστηκε στην σελίδα της, γιατί την συγκίνησαν πολύ. Η πάνω φωτογραφία δείχνει επτά έγκυες γυναίκες που η κάθε μια είναι ντυμένη με ένα χρώμα από το ουράνιο τόξο και η κάτω φωτογραφία τις δείχνει να φορούν λευκά, με τα μωρά τους  ντυμένα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Είναι το μήνυμα που κρύβεται πίσω  από τις εικόνες που τράβηξαν ένα ζευγάρι Ρώσων, που τις έκανε γνωστές.

Οι φωτογραφίες εστιάζονται σε αυτά τα μωρά που λέγονται του ‘ουράνιου τόξου.’ Είναι ένας νέος όρος που αναφέρεται στα μωρά που γεννιούνται μετά από μια αποβολή ή απώλεια νεογέννητου.

Διαβάστε περισσότερα γι αυτά τα μωρά παρακάτω.

Η Chastity, μια μητέρα από το Τέξας, πρόσφατα ανακάλυψε δυο φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Συγκινήθηκε τόσο πολύ από αυτά τα μωρά του ουράνιου τόξου που τα δημοσίευσε στην δική της σελίδα και προκάλεσε αίσθηση.

Μια φωτογραφία δείχνει επτά γυναίκες που περιμένουν παιδί, και κάθε μια φοράει ένα διαφορετικό χρώμα του ουράνιου τόξου.

Η άλλη φωτογραφία δείχνει τις γυναίκες να φοράνε άσπρα κρατώντας τα μωρά τους που είναι ντυμένα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ένα ‘παιδί του ουράνιου τόξου’ είναι αυτό που γεννιέται μετά από μια αποβολή ή για κάποιον άλλο λόγο δεν έζησε.

Τώρα οι μητέρες σε όλον τον κόσμο μαθαίνουν αυτόν τον νέο όρο και κατακλύζουν τα media με τις δικές τους ιστορίες για τα δικά τους μωρά του ουράνιου τόξου. Έχουν τυπωθεί και διάφορα ρούχα για αυτό το θαύμα που λέγεται νέα ζωή.

Ο φωτογράφος που πήρε την παρακάτω φωτογραφία λέει:’ Δεν είχα ακούσει ποτέ ξανά αυτόν τον όρο μέχρι που συνάντησα αυτήν την υπέροχη γυναίκα και μητέρα. Μετά που άκουσα την ιστορία της για το δικό της μωρό ‘ουράνιο τόξο’, ήθελα να δημιουργήσω μια ανάλογη εικόνα.’

18 μήνες μετά το χάσιμο του πρώτου της μωρού, η Erikah γέννησε το ουράνιο τόξο μωρό της, τον Liam, τον οποίο περιέγραψε στον φωτογράφο της σαν ‘απόδειξη ότι υπάρχει ζωή μετά τον χαμό.’

Τι υπέροχος τρόπος να δώσεις ελπίδα σε όλες τις μητέρες παντού.


Διαβάστε Περισσότερα

 • Έρευνα: Τα καρκινικά κύτταρα διασπείρονται κατά τον βραδινό ύπνο
 • «Ουράνιες φωλιές» για τους επιβάτες των οικονομικών θέσεων στα αεροσκάφη
 • Άνθρωποι και χταπόδια έχουν κοινά (γνωστικά) γονίδια
 • Κωνσταντίνος Βολανάκης
 • Καναδάς: Ανακαλύφθηκε μωρό μαμούθ ηλικίας 30.000 ετών
 • Τέλος Σεπτεμβρίου θα εμφανισθεί ο ρομποτικός άνθρωπος του Ελον Μασκ (βίντεο)
 • Τα αγιορείτικα γεμιστά του μοναχού Νικήτα
 • Eικαστική έκθεση από το Σωματείο Λόγου και Τέχνης «Αλκυονίδες» (Φώτο & 2 βίντεο)
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *