Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!!!

Στον πρωτότυπο σχολικό διαγωνισμό συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών που διοργάνωσε, για 2η χρονιά, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και η πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης followgreen.gr/loutraki συμμετείχαν 1.421 μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός υλοποιήθηκε από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, την ΑΦΗΣ Α.Ε. και την REVIVE.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 4 Νηπιαγωγεία και 9 Δημοτικά σχολεία. Το Νηπιαγωγείο που κατέκτησε την πρώτη θέση είναι το Νηπιαγωγείο Περαχώρας, ενώ το Δημοτικό που αναδείχθηκε στην πρώτη θέση είναι το Δημοτικό Περαχώρας.

Οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων συνέλεξαν 2.400 κιλά χαρτί, 370 κιλά τηγανέλαιο και 46 κιλά μπαταρίες.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου, Τάσος Σακελλαρίου, μαζί με την ομάδα του Followgreen, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα σχολεία που πρώτευσαν. Στις δύο σχολικές μονάδες απονεμήθηκε ένα συμβολικό βραβείο ανακύκλωσης και επιπλέον χρηστικά δώρα και έπαινος συμμετοχής. Επίσης, όλοι οι μαθητές παρέλαβαν έπαινο για τη συμμετοχή τους στη σχολική αυτή δράση ανακύκλωσης.
Περισσότερα στην σελίδα Followgreen

Νηπιαγωγείο Περαχώρας

Αριθμός Μαθητών: 10

3240.3 πόντοι/μαθητή

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button