Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Σκληρές εικόνες: Τoν έπιασε να την απατά και την άφησε δύο μέρες…

Η γυναίκα έχασε την ακοή της, έπαθε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διαλύθηκαν τα ζυγωματικά της, και μόλις έγινε καλά ανέβασε φωτογραφίες και μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία.

Η Κόλιν Χίγκινς, γνώρισε τον Ντάνιελ Μουρ πριν από 2 χρόνια. Αμέσως τον ερωτεύτηκε. Ήταν ψηλός, καλογυμνασμένος, τρυφερός, ότι ακριβώς ζητάει μια γυναίκα. Ο Ντάνιελ επίσης έδειχνε να αγαπάει τα δυο παιδιά που η Κόλιν είχε από τον πρώτο της γάμο.

Σύντομα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο Ντάνιελ άρχισε να γίνεται επιθετικός, απότομος, άρχισε να την βρίζει με το παραμικρό και να κάνει φασαρίες μπροστά στα παιδιά, μέχρι που κάποια στιγμή εκεί που η Κόλιν νόμιζε πως επιτέλους είχε βρει «τον πρίγκιπα της», τον έπιασε στα πράσα με άλλη γυναίκα.

Απογοητευμένη του ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι της. Μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό και ενώ εκεινο το απόγευμα η Κόλιν είχε στείλει τα παιδιά στους γονείς της, χτύπησε η πόρτα του σπιτιού. Ήταν ο Ντάνιελ που της ζήτησε να τα ξαναβρούν. Η Κόλιν όμως είχε παγώσει και του αρνήθηκε.

Τότε εκείνος εισέβαλλε μαινόμενος στο σπίτι και άρχισε να ουρλιάζει και να την βρίζει. Η Κόλιν έκανε μικρά βηματάκια πίσω μέχρι που εγκλωβίστηκε στο σαλόνι. Τότε ο Ντάνιελ άρχισε να την χτυπά με εξαιρετική αγριότητα.

Οι γροθιές στο πρόσωπο της της έσπασαν όλα τα κόκαλα της γνάθου και συνέθλιψαν τα ζυγωματικά της, η Κόλιν παραπάτησε. Ο Ντάνιελ συνέχισε να χτυπάει. Σαν σφυριά οι γροθιές έπεφταν στο ματωμένο πρόσωπο, στη μύτη, στα χείλη, στα μάτια, στους κροτάφους και στα αυτιά της.

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ο Ντάνιελ συνέχισε να την χτυπά ακόμη και όταν εκείνη βρισκόταν αναίσθητη. Τη γρονθοκοπούσε και την κλωτσούσε στο στομάχι και το στήθος. Ύστερα σκούπισε τα ματωμένα χέρια του έκλεισε την εξώπορτα και έφυγε από το σπίτι.

Η Κόλιν έμεινε αναίσθητη επί 48 ώρες. Οι γονείς της ανησύχησαν και άρχισαν να της τηλεφωνούν. Ένα τηλεφώνημα την επανάφερε. Απάντησε με τρεμάμενη φωνή στη μητέρα της η οποία έσπευσε σπίτι και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πρησμένο εγκέφαλο, απώλεια ακοής, και την έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο για να σώσουν τα μάτια της, αλλά και να της τοποθετήσουν ειδικές μεταλλικές μπάρες στα διαλυμένα ζυγωματικά της.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι του Ντάνιελ ο οποίος τα έχασε. «Δεν γνωρίζω τίποτε» ψέλλισε ο άνδρας που πριν μέρες έδειρε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα. Και στη συνέχεια στο τμήμα όπου οδηγήθηκε είπε πως η Κόλιν μάλλον θα έπεσε από τις σκάλες.

Η αστυνομικοί του απήγγειλαν κατηγορίες και ξεκίνησε το δικαστήριο. Δεν του χαρίστηκε. Τον καταδίκασε σε φυλάκιση 6 χρόνων και 9 μηνών για σωρεία κακουργηματικών πράξεων. Όταν η Κόλιν μετά από μήνες βγήκε από το νοσοκομείο αποφάσισε να μιλήσει.

«Δεν θέλω καμία γυναίκα να πάθει ότι εγώ. Ακόμη και όταν ο άνδρας της συμπεριφέρεται σαν βασίλισσα να είναι επιφυλακτική, εάν δεν τον γνωρίζει καιρό. Κόντεψα να πεθάνω. Οι γυναίκες όταν πέφτουν θύματα βίας πρέπει να το καταγγέλλουν αμέσως και να μην το κρατάνε μυστικό κλεισμένο στους τοίχους του σπιτιού τους.»

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button