Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ρωσία: Ο Στάλιν και ο Λένιν στην….Κόκκινη πλατεία [φωτό]

Μια φωτογραφία μαζί τους στοιχίζει στους τουρίστες της Μόσχας 1.000 ρούβλια – Τι δηλώνουν οι ίδιοι για την κουραστική δουλειά τους

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε ότι η εποχή του Λένιν και του Στάλιν έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά, μια βόλτα στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας θα πείσει τους τουρίστες ότι στο πιο κεντρικό σημείο της ρωσικής πρωτεύουσας, έξι «Στάλιν» και οκτώ «Λένιν», κόβουν βόλτες και τους περιμένουν για μια αναμνηστική φωτογραφία!

Πρόκειται για τους σωσίες των δύο εμβληματικών ηγετών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, που συνήθως ντυμένοι με στρατιωτικές στολές, στέκονται όλη την ημέρα κοντά στο Κρεμλίνο ή στην Κόκκινη πλατεία και φωτογραφίζονται με τους τουρίστες για 1.000 ρούβλια (14 ευρώ). Συχνά, όπως δήλωσε ο «Λένιν», Sergei Solovyov, στην Wall Street Journal, οι σωσίες μαλώνουν μεταξύ τους για τα κέρδη από τους τουρίστες, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που δέχονται ύβρεις και προσβλητικά λόγια από τους επισκέπτες στη ρωσική πρωτεύουσα.

Ο 57χρονος άνδρας δήλωσε στην εφημερίδα ότι συχνά οι τουρίστες τους συγχέουν με τους πραγματικούς Ρώσους κομμουνιστές ηγέτες και τους φωνάζουν: «Να καείτε στην κόλαση, τι έχετε κάνει στη Ρωσία;».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι υπάρχουν αυτή την στιγμή έξι σωσίες του Στάλιν και οκτώ σωσίες του Λένιν, που τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα φωτογραφηθεί με περισσότερους τουρίστες και μάλιστα, ένας σωσίας του Στάλιν δεν δίστασε να ακολουθήσει σε ερημικό δρόμο της Μόσχας έναν από τους σωσίες του Λένιν και να τον χτυπήσει με μια ομπρέλα, εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει μεταξύ τους.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button