Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολιτικός τυφώνας “σαρώνει” το Λουτράκι

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην πολιτική σκακιέρα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων…

 

Όσοι περίμεναν ότι μετά την δημόσια κοινή συνέντευξη Τύπου 4 παρατάξεων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, η σημερινή ημέρα, θα κυλήσει ήρεμα, φαίνεται ότι γελάστηκαν.

 

Και αυτό διότι, τα γεγονότα που ακολούθησαν λίγη ώρα αργότερα, πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας και πλέον είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν άρδην το πολιτικό σκηνικό του Δήμου.

 

Η ιστορικής σημασίας δημόσια κοινή συνέντευξη Τύπου 4 επικεφαλής, (Πρωτοπαππά, Λογοθέτη, Καραπανάγου και Βασιλείου), με την ξεκάθαρη τοποθέτησή τους για αποχή στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, αποδείχθηκε “Πύρρειος νίκη” τουλάχιστον για τους 2 εξ αυτών, καθώς φαίνεται ότι Πρωτοπαππά και Λογοθέτης, υπολόγιζαν χωρίς… τους δημοτικούς τους συμβούλους που λίγη ώρα αργότερα ακολούθησαν το δικό τους μονοπάτι.

 

Θανάσης Γεωργίου και Θανάσης Μουζάκης, ντύθηκαν “αποστάτες” και έσπευσαν να δώσουν το παρών στη σημερινή συνεδρίαση, “αδειάζοντας” επί της ουσίας τους επικεφαλής των παρατάξεων που ανήκουν (Πρωτοπαππά και Λογοθέτη) και σηκώνοντας αρκετή σκόνη στο πολιτικό τοπίο, αφήνοντας παράλληλα ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο πολιτικών εξελίξεων.

 

Ταυτόχρονα, εκκωφαντικός ήταν ο θόρυβος της απουσίας του αντιδημάρχου Πολεοδομίας, Κώστα Παντελέου από το κρίσιμο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο μεταξύ άλλων θα συζητιόταν και η “Έναρξη διαπραγματεύσεων με την Club Hotel Casino Loutraki s.a. για τη μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε.”. Ένα ζήτημα, για το οποίο ο ίδιος ο Γιώργος Γκιώνης έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους, ότι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα θέματα της θητείας του.

 

Αν και στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, η “κομματική πειθαρχία” είναι μια σχετικά άγνωστη έννοια και οι συνέπειες από την έλλειψή της, συχνά ξεπερνιούνται, εντούτοις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό που θα φέρουν τα πάνω – κάτω.

 

Αντιθέτως, κερδισμένες της ημέρας ειναι οι παρατάξεις του Γιάννη Καραπανάγου και του Δημήτρη Βασιλείου, οι οποίες παρουσιάζονται συμπαγείς και ενωμένες, στέλνοντας το μήνυμα ότι μπορούν να αποτελέσουν πόλους περαιτέρω πολιτικών εξελίξεων.

https://www.loutraki365.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button