Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Πόσο περιμένει η γυναίκα μετά το πρώτο ραντεβού για να κάνει σεξ

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το σεξ στο τρίτο ραντεβού είναι ο… άγραφος κανόνας των ερωτικών σχέσεων, αλλά όχι σύμφωνα με μια νέα έρευνα από την βρετανική εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων και αξεσουάρ, LoveHoney.
Μετά από ανάλυση των απαντήσεων συνολικά 2.225 αντρών και γυναικών, αποδεικνύεται ότι τα δύο φύλα έχουν διαφορετικά κριτήρια… υπομονής για την πρώτη σεξουαλική επαφή. Συγκεκριμένα, οι περισσότερες γυναίκες (32%) περιμένουν τρεις εβδομάδες, ή μέχρι το πέμπτο ραντεβού προτού κάνουν σεξ με το νέο τους σύντροφο.

Οι γυναίκες βρέθηκαν επίσης να είναι πιο συγκρατημένες από ό,τι οι άνδρες με μόλις το 15% να λέει ότι θα έκανε σεξ στο πρώτο ραντεβού σε σύγκριση με το 26% των ανδρών.

Το περίεργο
είναι ότι ακόμα λιγότερες γυναίκες βρέθηκε να είναι πρόθυμες να κάνουν σεξ στο 2ο ραντεβού (13%) σε αντίθεση με το 16% των ανδρών.

Ένα πράγμα
που και τα δύο φύλα φαίνεται να μοιάζουν αρκετά είναι το φιλί στο στόμα από το πρώτο ραντεβού, όπου το 72% τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών απάντησε ότι ευχαρίστως θα το έκανε.

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε κανείς από αυτή την έρευνα, είναι το γεγονός ότι οι άνδρες είναι στην πραγματικότητα πιο ρομαντικοί από τις γυναίκες.

Το ένα τέταρτο των ανδρών που ερωτήθηκαν από την εταιρεία είπε ότι ανέφεραν την λέξη “αγάπη” ή “σε αγαπάω” για πρώτη φορά κατά τον πρώτο μήνα της σχέσης, ενώ μόνο το 16% των γυναικών κάνει το ίδιο. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τον τέταρτο μήνα για να πουν στον σύντροφό τους ότι τον αγαπούν.

Επίσης, το 75% των ανδρών απάντησε ότι θα έλεγε ευχαρίστως πρώτο το “σ’ αγαπώ”, ενώ μόνο το 44% των γυναικών θα έκανε πρώτο την ίδια κίνηση.

Οι άνδρες τείνουν επίσης να γνωρίζουν τη νέα τους σύντροφο στους γονείς τους πιο γρήγορα, κάνοντας την κίνηση ακόμα και από την όγδοη ημέρα της σχέσης, παρά το γεγονός ότι μόνο το 27% των γυναικών είναι πρόθυμες για να γνωρίζουν τους γονείς του συντρόφου τους σε αυτό το στάδιο της σχέσης.

Οι άνδρες, επίσης, τείνουν να αλλάζουν το καθεστώς της σχέσης τους στο Facebook, για να δείχνουν ότι είναι σε μια νέα σχέση, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι οι γυναίκες. Συγκεκριμένα, λίγο πάνω από το 33% των ανδρών θα το κάνει αυτό μετά από οκτώ ραντεβού, σε σύγκριση με μόλις το 27% των γυναικών.

Πηγή: iatropedia.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button