Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Προσπάθησαν να της κλέψουν το παιδί μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Βάρη

Ένα πρωτοφανές -για τα ελληνικά δεδομένα- και ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου σε σούπερ μάρκετ της Βάρης, όπως καταγγέλλει η μητέρα Ε.Π. (που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της) και διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές αρχές ύστερα από εξέταση μαρτύρων αλλά και έλεγχο των καμερών ασφαλείας του καταστήματος.

Την ώρα που ψώνιζε, η Ε.Π. αντιλήφθηκε ότι δύο γυναίκες 20 και 50 ετών περίπου, Ρομά όπως αναφέρει, τραβούσαν τον τρίχρονο γιο της και προσπαθούσαν να τον βγάλουν με τη βία έξω από το κατάστημα. Μόλις άκουσε τις φωνές του γιου της έτρεξε προς το μέρος τους, μαζί με το προσωπικό του σούπερ μάρκετ, και κλήθηκε η αστυνομία.

Ακολούθησε διαπληκτισμός, με τη γυναίκα να απολογείται λέγοντας: «Νόμιζα ότι ήταν το δικό μου παιδί», ενώ άλλοι άνδρες που συνόδευαν τη γυναίκα, καθώς και η 20χρονη πρόλαβαν να φύγουν με όχημα πριν καταφτάσει η Ομάδα ΔΙΑΣ και συλληφθεί η 50χρονη επ’ αυτοφώρω.

«Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Πρέπει οι γονείς να προσέχουμε τα παιδιά μας συνέχεια. Αν το παιδί δεν φώναζε όταν πήγανε να το αρπάξουν, δεν θα το είχα προλάβει και θα το είχαν πάρει»Από έρευνα που έγινε στις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ αναγνωρίστηκαν επιπλέον άτομα και η αστυνομία πραγματοποίησε στη συνέχεια τρεις προσαγωγές ανδρών.

«Όλα αυτά που σας περιγράφω φαίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές» δηλώνει η Ε.Π.  γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε κινήθηκε η διαδικασία δίωξης.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό εξετάζοντας μάρτυρες και εργαζομένους του καταστήματος, προκειμένου να διαπιστώσει αν πρόκειται όντως για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου – η πιθανότερη εκδοχή, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

«Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Πρέπει οι γονείς να προσέχουμε τα παιδιά μας συνέχεια. Αν το παιδί δεν φώναζε όταν πήγανε να το αρπάξουν, δεν θα το είχα προλάβει και θα το είχαν πάρει» σημειώνει χαρακτηριστικά η μητέρα.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button