Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Μετά την εγκληματική ενέργεια ιδιοκτήτη σκάφους σε βάρος πολίτη-πατέρα και του ανήλικου τέκνου του την 18-10-2015, ως και αυτοψία που έγινε την 20-10-2015 σε ολόκληρο το χώρο του λιμένος Κορίνθου, αποστείλαμε έγγραφο
στο Λιμενικό ταμείο Δήμου Κορινθίων, ως και
τον Δήμαρχο Κορινθίων, με το οποίο τονίζουμε:
1.       Δεν έχετε τοποθετήσει πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης ΙΧΕ στον χώρο του λιμένος Κορίνθου, αν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σας έχει ζητηθεί και από το Λιμεναρχείο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διενέξεις, διαπληκτισμοί και επεισόδια από παρανομούντες οδηγούς ΙΧΕ σε βάρος πολιτών που κάνουν την βόλτα τους, ως και επαγγελματιών του λιμένος Κορίνθου.
2.       Ομοίως, δεν έχετε τοποθετήσει πινακίδες απαγόρευσης εισόδου ΙΧΕ στον χώρο του λιμένος Κορίνθου, αν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σας έχει ζητηθεί και από το Λιμεναρχείο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διενέξεις, διαπληκτισμοί και επεισόδια από παρανομούντες οδηγούς ΙΧΕ σε βάρος πολιτών που κάνουν την βόλτα τους, ως και επαγγελματιών του λιμένος Κορίνθου.
3.       Αποτέλεσμα των παραπάνω παραλείψεων σας ήταν και το παραπάνω εγκληματικό επεισόδιο σε ανηλίκου, όπου κινδύνευσε η ζωή του, αφού δεν γνώριζε κολύμβηση.
4.       Ομοίως, οι υπάλληλοι του Λιμεναρχείου Κορίνθου δεν μπορούν να κάνουν σωστά την εργασία τους σε βάρος των παρανομούντων οδηγών.
5.       Στην είσοδο του ευρύτερου χώρου του λιμένος και του χώρου του αγάλματος του Πηγάσου από την οδό Ερμού, η οποία ελέγχεται με μπάρα εισόδου-εξόδου, δεν υπάρχει πινακίδα απαγόρευσης στάθμευσης οχημάτων, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί παραβάτες να παρκάρουν τα οχήματα τους ακριβώς πάνω στην είσοδο (σε επαφή με την μπάρα), με αποτέλεσμα να  παρακωλύεται η σε περίπτωση ανάγκης είσοδος οχημάτων στον χώρο του λιμένος, ως και στο αλιευτικό καταφύγιο.
6.       Ομοίως   παρακωλύεται η είσοδος οχημάτων με άδεια στον χώρο του λιμένος.
Και ζητήσαμε εντός 10 ημερών να γίνουν οι νόμιμες ενέργειες, καθόσον είναι απαράδεκτη η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον χώρο του λιμανιού.

Ενσωματωμένη εικόνα
Ενσωματωμένη εικόνα


Διαβάστε Περισσότερα

 • Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία πορτραίτου που τραβήχτηκε ποτέ στις ΗΠΑ
 • Τεχνητή νοημοσύνη : Ερευνητές δημιούργησαν ρομπότ που εμφανίζει σημάδια ενσυναίσθησης για σύντροφό του
 • Υποχωρεί ο «Λέανδρος» αλλά οι «πολικές» θερμοκρασίες συνεχίζονται
 • Αλγόριθμος «βρίσκει» τον πολιτικό προσανατολισμό μας – Πώς λειτουργεί
 • Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ: Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ U.S.P.E.
 • Το τρόφιμο-φάρμακο που προστατεύει και αναγεννά το ήπαρ
 • Κυβερνήσεις και κόμματα αναθέτουν σε εργολάβους εκστρατείες παραπληροφόρησης
 • Νέα έρευνα: Μερικοί πανομοιότυποι δίδυμοι δεν έχουν πανομοιότυπο DNA
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com