Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Παραδέχεται το νοσοκομείο Ρίου ότι χειρούργησε κρατούμενο με χειροπέδες – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι από τα απίστευτα της ειδησεογραφίας. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρίου και η Ιατρική Υπηρεσία του, παραδέχονται ότι  κρατούμενος χειρουργήθηκε φορώντας χειροπέδες. Πσρουσιάζουν δε τον κρατούμενο περίπου ως περιχαρή κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την Παρασκευή 10/3/2017 και ώρα 11:00π.μ. διεκομίσθη στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας ο κρατούμενος Δ. Κ. 25 ετών για διενέργεια προγραμματισμένης χειρουργικής μικροεπέμβασης στο δέρμα της κοιλιακής χώρας .

Η επέμβαση περιελάμβανε την εκτομή – αφαίρεση δερματικού κοκκιώματος, με τοπική αναισθησία (αντιδραστικού ουλώδους ιστού), σε έδαφος ράμματος από προηγηθείσα χειρουργική επέμβαση προ ετών στην κοιλιακή χώρα.

Ο ασθενής τοποθετήθηκε στο χειρουργικό κρεβάτι όπου τοποθετήθηκαν τα χέρια του επί του θωρακικού τοιχώματος όπως συνηθίζεται για την διενέργεια της συγκεκριμένης επέμβασης. Ρωτήθηκε ο ασθενής εάν νοιώθει αναπαυτικά και η απάντηση ήταν θετική. Μάλιστα του ζητήθηκε να μην κατεβάσει τα χέρια του προς την κοιλιακή χώρα για να μην ξαποστειρώσει το χειρουργικό πεδίο.

Η διαδικασία διήρκησε περίπου 10-15 λεπτά. Έγινε συρραφή του τραύματος και εδόθησαν οδηγίες να επανέλθει ο ασθενής στα Ε.Ι. για επανέλεγχο.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button