Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ο ειδικός της λοιμωδικής νόσου Σωτήριος Τσιόδρας, ο νέος αγαπημένος των Ελλήνων

Πορτρέτο– Ο Σωτήρης Τσιδώρας, λαμπρός ειδικός στον τομέα των λοιμώξεων και αναγνωρισμένος στον κόσμο, αποκαλύφθηκε στους Έλληνες κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης στην υγεία. Σήμερα είναι η καθημερινή φωνή των πληροφοριών για τον ιό.

Είναι 6 μ.μ., η σφαγή θανάτου για όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι η ώρα της αναμετάδοσης του σημείου του Υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη του Covid-19, το οποίο επίσης πλήττει τη χώρα. Είναι η στιγμή που οι Έλληνες σταματούν όλες τις δραστηριότητες ή τις τηλεφωνικές συνομιλίες, για να ακολουθήσουν θρησκευτικά τα λίγα λεπτά του Τύπου. Σπάνιο φαινόμενο σε μια χώρα όπου ο δημόσιος λόγος αγωνίζεται να προσελκύσει την προσοχή και να είναι αξιόπιστος.

Στην οθόνη, στέκεται ένας άνθρωπος, με διακριτική εμφάνιση, σχεδόν σβησμένος, αθλητικός με το κομψό γκρι κοστούμι του, ένα σήμα όπου είναι εγγεγραμμένο “Μείνετε στο σπίτι” . Γκρίζα μαλλιά, στρογγυλά γυαλιά και απαλή φωνή. Είναι ο καθηγητής Σωτήριος Τσιόδρας, διευθυντής της επιτροπής λοιμωδών νοσημάτων. Μέχρι τώρα άγνωστο στο ευρύ κοινό, από την αρχή αυτής της πανδημίας, έχει γίνει η αναφορά στη χώρα.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button