Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΛΙΑΣ ΒΡΥΣΗΣ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ…!

3/9/2015, Λουτράκι
Το έργο της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» στην Περαχώρα ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη και συγκεκριμένα από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Γλυκοφρύδη Γεώργιο, ο όποιος και ζήτησε από την Τεχνική Υπηρεσία να ετοιμάσει σχετικό φάκελο το 2012, για την υλοποίησή του.
Στη συνέχεια κι εφόσον το συγκεκριμένο έργο δεν κατέστη δυνατό να ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, λόγω του ισχνού προϋπολογισμού, τελικώς με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη εντάθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Αντιπεριφέρειας Κορινθίας το 2013 και αναγγέλθηκε μαζί με άλλα έργα από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Δέδε Γεώργιο και από τον πρώην Δήμαρχο κ. Λογοθέτη Κώστα, σε κοινή Συνέντευξη Τύπου.
Είναι πολύ λυπηρό ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής του κ. Γκιώνη, κ. Γεωργίου Αθανάσιος να θέλει συνεχώς να οικειοποιείται την δουλειά άλλων.
Είναι τουλάχιστον παρήγορο το γεγονός, ότι υποστηρίζει ένα έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το όποιο θα αναβαθμίσει αισθητικά την Περαχώρα.
                                                           Γραφείο Τύπου
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button