Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ξεκινά η μεγαλύτερη πτήση στον κόσμο με διάρκεια 17 ώρες και 35 λεπτά!

Θα συνδέει απευθείας και χωρίς στάση το Ντουμπάι με τον Παναμά και θα γίνεται με Boeing 777 LR από την εταιρία Emirates

Αν μια πτήση δυο-τριών ωρών σας φαίνεται βουνό, και οι υπερατλαντικές πτήσεις σας τρομάζουν, σκεφτείτε τι θα πρέπει να κάνετε για να περάσετε 17 ώρες και 35 λεπτά μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Αυτή θα είναι και η διάρκεια του μεγαλύτερου ταξιδιού στον κόσμο χωρίς στάση, με πτήση που θα συνδέει το Ντουμπάι απευθείας με τον Παναμά. Η νέα αυτή πτήση της Emirates θα ξεκινήσει τον επόμενο Φεβρουάριο και θα γίνεται από ένα δικινητήριο Boeing 777 με ειδική διαμόρφωση για μεγάλες αποστάσεις non-stop.

Προς το παρόν, το ρεκόρ της πιο πολύωρης πτήσης κατέχει η Αυστραλιανή Quantas, από το Ντάλας στο Σίδνεϊ, με διάρκεια λίγο κάτω από τις 17 ώρες. Στα ίδια επίπεδα ήταν και η πτήση της Singapore Airlines από την Σιγκαπούρη στο Νιούαρκ στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, όμως μετά την υιοθέτηση των τετρακινητήριων αεροπλάνων στις μεγάλες πτήσεις της, σταμάτησε ως ασύμφορο αυτό το δρομολόγιο.

Για να αντέξουν οι επιβάτες ένα τόσο μεγάλο σε διάρκεια ταξίδι, η εταιρία έχει προβλέψει να εξοπλίσει το αεροπλάνο με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην διασκέδαση και την άνεσή τους. Ενώ είναι πιθανόν να είναι και η πρώτη φορά που θα υπάρχει ελεύθερο Wi-Fi κάτι που πραγματικά θα αλλάξει πολλά σ’ αυτού του είδους τις ατέλειωτες πτήσεις.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button