Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

«ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ»: ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
Κινητήριος δύναμη, άνθρωποι που αφιερώνουν χρόνο και κόπο, για να δημιουργήσουν εστίες πολιτισμού, σε κοινωνίες όπως του Δήμου μας. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η Λέσχη Φίλων Θεάτρου »Έκφραση» υπάρχει εδώ και χρόνια στο Λουτράκι. Με τα μέσα που διαθέτει, αναδεικνύεται σε φάρο έκφρασης και πομπό επικοινωνίας, με τα μηνύματα που στέλνει, μέσω των έργων που παρουσιάζει και των φιλολογικών βραδιών που διοργανώνει. 
Χρήστος Παντελέου (Κύριος Κοστ)
Μιχάλης Μούτσος (Λεγκέρς)
Ψυχή της Λέσχης ο κ. Αγαμέμνων Χαρίτων, ο οποίος εμπνέει τόσο όσο για να αποκαλείται ΄΄δάσκαλος΄΄ και για να προσελκύει, συνεχώς, καινούργια πρόσωπα, ως ηθοποιούς, αξιοθαύμαστα ταλέντα, που είναι φορείς της ιδίας φιλοσοφίας με τον κ. Χαρίτωνα. Γιατί η επιλογή της ενασχόλησης με το ερασιτεχνικό θέατρο που, πολλές φορές, ξεπερνά και το επαγγελματικό, είναι τρόπος ζωής, με συγκεκριμένα θετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.
Αυτή την περίοδο και μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2015, η Λέσχη παρουσιάζει το έργο του Γερμανού Θεατρικού συγγραφέα Γκέοργκ Κάιζερ (Georg Kaiser), »Μια μέρα το Φθινόπωρο». 
Διακρίνεται ο Τάσος Ρούκης (Ανθυπολοχαγός Ζαν Μαρκ Μαριέν)
Λένα Αλεβίζου και Βιβή Χαραλάμπους συνομιλούν με το κοινό μετά το πέρας της παράστασης
Ένα, στην κυριολεξία, ερωτικό θρίλερ που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή, τόσο με την πλοκή του όσο και με την ερμηνεία των προσώπων-ηθοποιών. Ένα έργο που προβληματίζει στο τέλος του, για την ιδέα της αγάπης, αλλά και για τον εννοιολογικό υποκειμενικό προσδιορισμό της, μέσω της φανταστικής εκπλήρωσής της, με μέσα που δεν θεωρούνται αποδεκτά, από τον ευρύτερο κοινωνικό κώδικα αξιών της εποχής εκείνης, όπως και σήμερα.

Σύμφωνα με τον κ. Αγαμέμνονα Χαρίτωνα, »Το ερωτικό αυτό θρίλερ του Γκέοργκ Κάιζερ, συνδυάζει το κοινωνικό μελόδραμα, την ειρωνική κωμωδία και το αστυνομικό ρομάντζο, που διερευνά τα όρια ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, τη ζωογόνο δύναμη του έρωτα και τις καταστροφικές συνέπειες της αυθυποβολής.»

H αίθουσα Θεάτρου »Μιλτιάδη Τσαμαλή»
Αρμόζουν συγχαρητήρια σε όλους της συντελεστές της παράστασης. Ένα δύσκολο θεατρικό έργο, με ιδιαίτερους ρόλους, αποδίδεται θαυμάσια από τα πρόσωπα, με επαγγελματική συνέπεια, αν και ερασιτέχνες, χωρίς να υστερούν σε τίποτα από έναν καταξιωμένο θίασο. 
Αξίζει να γίνουμε όλοι κοινωνοί της θεατρικής αυτής παράστασης, η οποία θα μπορούσε να ενταχθεί στα εργαλεία σμίλευσης της νοοτροπίας, αλλά και της ιδεοληψίας του ανθρώπου.

Διαβάστε Περισσότερα

 • Η τοποθέτηση του Χρήστου Δήμα για το συνέδριο της διεθνούς ένωσης των πρώην υπαλλήλων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο Λουτράκι!
 • 🔶 ΓΛΕΝΤΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ🔶
 • Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΥΜΗΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ »ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ!
 • Δεύτερο βράδυ βυθισμένη στα σκοτάδια η Ελευθερίου Βενιζέλου!
 • Κλείνει έως 31 Αυγούστου το Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου » Χ. Θώδης» λόγω εργασιών ανακαίνισης
 • Εκδήλωση βράβευσης των σχολείων στο πλαίσιο δράσεων ανακύκλωσης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων
 • Για πρώτη φορά θα ισχύσει στον Δήμο μας, ψηφιακό σύστημα κρατήσεων για το τένις!
 • Τελετή μνήμης από τον δήμο Λουτρακίου για τους 50 πεσόντες που θυσιάστηκαν στο βωμό της υπεράσπισης του τόπου μας!
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *