Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

Με αποδοκιμασίες πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη Θάνου Πλεύρη στο Νοσοκομείο Κορίνθου!

 

Το Νοσοκομείο Κορίνθου επισκέφθηκε χθες το πρωί, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος κατά την είσοδό του στο Νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά και κυρίως κατά την έξοδό του από αυτό, δέχθηκε ισχυρές αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων εργαζομένων που έχουν τεθεί σε αναστολή λόγω του μη εβολιασμού τους .

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Πλεύρης διατύπωσε για ακόμα μια φορά για το θέμα πως το υπουργείο εξακολουθεί να εμμένει στην θέση του και να μην ανακαλεί την αναστολή τους εφόσον δεν εμβολιάζονται.

Ο Υπουργός προήδρευσε σύσκεψης με παρόντες τους διοικητές της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Νοσοκομείου Κορίνθου, τους δυο Κορίνθιους υφυπουργούς κυρίους Δήμα και Ταγαρά , τον βουλευτή Κ. Κόλλια και την πρώην βουλευτή Μ. Σούκουλη, καθώς και τους εκπροσώπους των ιατρών και νοσηλευτών .

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις ελλείψεις που παρουσιάζει το Νοσοκομείο σε συγκεκριμένες ειδικότητες ο κ. Πλεύρης είπε πως το υπουργείο δεν βρίσκει ανταπόκριση από τον ιατρικό κόσμο να καλύψει τα κενά.

Πάντως , ο υπουργός εξήρε τις προσπάθειες και το έργο του προσωπικού του Νοσοκομείου Κορίνθου και της διοίκησης στην μάχη κατά της πανδημίας…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button