Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Με ανοιχτές… παλάμες περιμένουν στην Λέσβο τον Τσίπρα και τον Σουλτς: Δείτε τί ετοιμάζουν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του νησιού! (PHOTO)

Με κατάληψη στο Δημαρχείο Λέσβου υποδέχονται τον Μάρτιν Σουλτς και τον Αλέξη Τσίπρα οι τοπικοί φορείς, οι εθελοντικές οργανώσεις και όσοι διαμρτύρονται για το συνεχιζόμενο δράμα στο Αιγαίο και την κατάσταση στο νησί.
Συγκεκριμένα διαδηλωτές αιφνιδίασαν τις αστυνομικές δυνάμεις και κατάφεραν να μπουν στο δημαρχείο Μυτιλήνης και να υψώσουν ένα μαύρο πανό με το σύνθημα «Γέμισε το Αιγαίο κορμιά μεταναστών είναι και οι Ευρωπαίοι φονιάδες των λαών».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της κατάληψης πέταξαν φέιγ βολάν με διάφορα συνθήματα όπως «Go back κύριε Τσίπρα».
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Τσίπρα-Σουλτς στο νησί έχει προγραμματιστεί διαμαρτυρία και από τους εθελοντές του «Χωριού τού Όλοι μαζί» στο Κέντρο Κράτησης στη Μόρια.


Οι κ.κ. Τσίπρας και Σουλτς θα βρεθούν «αντιμέτωποι» και με περίπου 15.000 εγκλωβισμένους πρόσφυγες – μετανάστες που παραμένουν στο νησί λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Την ίδια ώρα την πορεία των απεργιακών κινητοποιήσεων, που συνεχίζεται έως αύριο στις 6 το πρωί, θα εξετάσει σε νέα συνεδρίασή της το μεσημέρι η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button