Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

“Με έβρισαν, με ξεφτίλισαν και με διέσυραν παράνομα”! Τί λέει ο άνεργος που καταδικάστηκε για ένα εισιτήριο! (VIDEO)

Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο έναν άνεργο άνδρα για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, επιβάλλοντάς του ποινή 22 μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή. Όλα ξεκίνησαν στις 11 Μαϊου του 2011, όταν ο άνεργος Βαγγέλης Κιτσώνης επιβιβάστηκε χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, διαπομπεύτηκε, εξυβρίστηκε και κρατήθηκε παράνομα για περισσότερες από τρεις στάσεις από δύο ελεγκτές στο λεωφορείο της γραμμής 11 στην Θεσσαλονίκη, αν και είχε πει ότι είναι άνεργος, δείχνοντας μάλιστα και την κάρτα ανεργίας του.

 

Ένας συνεπιβάτης κατέθεσε υπέρ του άνεργου στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου, στο οποίο οδηγήθηκαν όλοι. Ο άνεργος επιβάτης κατέθεσε μήνυση για παράνομη παρακράτηση και εξύβριση προς τους ελεγκτές του ΟΑΣΘ οι οποίοι κατέθεσαν και εκείνοι μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση στον ίδιο και στον συνεπιβάτη που ήταν συνδικαλιστής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Θεσ/νίκης.

Η μήνυση του άνεργου δεν εκδικάστηκε ποτέ και μπήκε στο αρχείο. Αντιθέτως οι μηνύσεις των ελεγκτών πήραν κανονικά τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δείτε στο επόμενο βίντεο, πως περιγράφει τα γεγονότα ο άνεργος που καταδικάστηκε…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button