ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΜΕΤ΄ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
Μέγας Εσπερινός μετ΄Αρτοκλασίας εψάλη απόψε (7 Νοεμβρίου 2018), Παραμονή της Εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, στον Ομώνυμο Ιερό Ναό της Περαχώρας και ακολούθησε Περιφορά της Ανθοστόλιστης Εικόνας, στον κεντρικό δρόμο του χωριού μας.
Στον Μέγα Εσπερινό συμμετείχαν ο Αρχιμανδρίτης Αρκάδιος Ρανζύ, ο Πατήρ Γεώργιος Κατσαρός, ο Πατήρ Σπήλιος Κλουκινιώτης και ο Πατήρ Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος.
Την ομιλία για τους Άγιους Ταξιάρχες εκφώνησε ο Αρχιμανδρίτης Αρκάδιος Ρανζύ (βίντεο).
(Επόμενο) Τα Ευαγγελικά ή Ευαγγελιακά »
Διαβάστε Περισσότερα

Διαδικτυακή Δράση με θέμα: «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Διαχείριση άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων»
—– Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ και τα ΚΕΠ Υγείας ΕΔΔΥΠΠΥ μαςΔιαβάστε Περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID-19 Σήμερα Τετάρτη 11.05.2022 στο Λουτράκι!
🔴 Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό καιΔιαβάστε Περισσότερα