Μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού στο Λουτράκι: Εκατοντάδες παιδιά έρχονται στο Λουτράκι για τις «Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας»

enloutrakio

Μια μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας για παιδιά 6 έως 12 ετών έρχεται στο Sportcamp, με την υποστήριξη του Δήμου.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Το μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού της νεολαίας για το 2026 είναι γεγονός και έχει ως επίκεντρο τον Δήμο μας! Από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, το Λουτράκι θα μεταμορφωθεί σε μια ζωντανή, αθλητική κυψέλη, φιλοξενώντας τις «Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2026».

Πρόκειται για μια σπουδαία γιορτή της ποδηλασίας, αφιερωμένη σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, η οποία θα διεξαχθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αθλητικής Προετοιμασίας Sportcamp.

Ένας θεσμός-πρότυπο για τον παιδικό αθλητισμό

Η διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα και την οργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.), αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς για την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Μέσα από τους αγώνες και τις παράλληλες δράσεις, οι νεαροί ποδηλάτες δεν αναδεικνύουν μόνο το ταλέντο τους, αλλά έρχονται σε επαφή με τις θεμελιώδεις αξίες:

  • Του αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής.

  • Της ευγενούς άμιλλας και του “ευ αγωνίζεσθαι”.

  • Της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της πειθαρχίας.

Στο τριήμερο αυτό αναμένεται να δώσουν το «παρών» εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από σωματεία όλης της χώρας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Λουτράκι συνοδευόμενοι από τους προπονητές, τους γονείς και τους φίλους τους, δημιουργώντας μια μοναδική, γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και παιδικά χαμόγελα.

Στρατηγικός στόχος η ενίσχυση του Αθλητικού Τουρισμού

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στηρίζοντας έμπρακτα τη διοργάνωση, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τον σταθερό του προσανατολισμό στην ενίσχυση δράσεων που αφορούν τη νεολαία και τον αθλητισμό.

Παράλληλα, τέτοιου είδους γεγονότα πανελλήνιας εμβέλειας λειτουργούν ως ισχυρός μοχλός ανάπτυξης για την τοπική οικονομία. Η μαζική προσέλευση επισκεπτών ενισχύει την αγορά, τα καταλύματα και την εστίαση της περιοχής, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του Λουτρακίου ως έναν από τους κορυφαίους, σύγχρονους και φιλόξενους προορισμούς για τον αθλητικό τουρισμό στην Ελλάδα.

Το μήνυμα του Δήμου: Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων καλωσορίζει θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους συλλόγους και τους επισκέπτες, και εύχεται από καρδιάς κάθε επιτυχία στους μικρούς αθλητές που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού!

📝 Ταυτότητα της Διοργάνωσης (Info)

  • Γεγονός: Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2026

  • Ημερομηνίες: Παρασκευή 12 έως Κυριακή 14 Ιουνίου 2026

  • Τοποθεσία: SPORTCAMP Λουτρακίου

  • Συμμετοχές: Παιδιά ηλικίας 6–12 ετών από ποδηλατικά σωματεία όλης της Ελλάδας

  • Διοργάνωση: Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Hellenic Cycling Federation)

  • Με την υποστήριξη: Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα

Back to top button