Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Λόγω σαθρότητας διασύρθηκε ο δήμος Λουτρακίου. Αδίκως κατηγορήθηκαν οι δήμαρχοι.

Ο εκδότης της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, κ. Σπύρος Γιαλοψός, εκφράζει δημόσια την άποψή του για το πραπεμπτικό βούλευμα το οποίο χαρακτηρίζει όπως αποδείχθηκε ανυπόστατο, θεωρώντας πως ο δήμος διασύρθηκε και αναστατώθηκε εξαιτίας αυτού, οι κατηγορούμενοι ταλαιπωρήθηκαν αλλά εν τέλει δικαιώθηκαν αφού κηρύχθηκαν αθώοι.

Αναλυτικά αναφέρει ο κ. Γιαλοψός

ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΌ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!
ΑΘΩΟΙ ΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΟΙ 3 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΚΙΩΝΗΣ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΠΑΥΛΟΥ…

Αθώοι κηρύχθηκαν την Δευτέρα 9/3/2020 οι 3 δήμαρχοι Γιώργος Γκιώνης, Κωνσταντίνος Λογοθέτης και Παύλος Παύλου, από το Εφετείο Ναυπλίου! Ομοίως αθώοι κηρύχθηκαν και τα 8 κορυφαία στελέχη του Καζίνο Λουτρακίου.

Η εφημερίδα μας “Το Βήμα” Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, με πίστη στις αρχές της και στην δεοντολογία που την χαρακτηρίζουν δεκαετίες τώρα, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της, που τελικά, το παραπεμπτικό βούλευμα, ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΣΕ στην πραγματικότητα και οι κύριοι Γιώργος Γκιώνης, Κωνσταντίνος Λογοθέτης και Παύλος Παύλου, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, ΔΕΝ ΈΒΛΑΨΑΝ τον Δήμο μας, με δόλο, όπως εντελώς ΆΔΙΚΑ και ανυπόστατα τους κατηγορούσε το παραπεμπτικό βούλευμα!

Τέλος, η εφημερίδα μας, εκφράζει την δυσαρέσκεια της, για την σαθρότητα, όπως αποδείχθηκε, του παραπεμπτικού βουλεύματος, που ως συνέπεια είχε, τον διασυρμό και την αναστάτωση του Δήμου Λουτρακίου, καθώς και την ταλαιπωρία όλων των εμπλεκομένων κατηγορουμένων!

 

** Το ανωτέρω άρθρο θα δημοσιευθεί στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button