Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο  Ιωάννης Καραπανάγος κατέθεσε πρόταση, προς την Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-ΑΓ.Θ, στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα, για απαλλαγή των καταναλωτών του χωριού, από τους λογαριασμούς ύδρευσης, που αφορούν το τετράμηνο του καλοκαιριού.

 

Ο κ. Καραπανάγος αιτιολόγησε την πρόταση που κατέθεσε, λέγοντας ότι οι κάτοικοι αγόραζαν εμφιαλωμένο νερό Λουτρακίου, για να πιούν τους θερινούς μήνες, αποφεύγοντας το νερό της βρύσης, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του.

 

Στην Περαχώρα η ταλαιπωρία  και η δυσφορία των κάτοικων ήταν έντονη και ο ίδιος είχε δεχθεί πολλά παράπονα για την κατάσταση που επικρατούσε, η οποία είχε δημιουργήσει μια σειρά προβλημάτων. Η αποδοχή της πρότασή του θα είναι το λιγότερο που οφείλουν οι υπεύθυνοι ως αντιστάθμισμα στην αναστάτωση που προκλήθηκε.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το καλοκαίρι, μετά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Περαχώρας, το νερό της βρύσης ήταν πολύ ζεστό, γεγονός που έχει παραδεχθεί, μετά από μετρήσεις και ο ίδιος ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-ΑΓ.Θ, Δημήτρης Πρωτονοτάριος, σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, δεσμευόμενος μάλιστα πως θα δοθεί οριστική λύση.

 

Στη συνέχεια της πρότασης του κ. Καραπανάγου ,  ο κ. Φίλιππας Θυμής πρότεινε, προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-ΑΓ.Θ, να μην χρεωθεί στους λογαριασμούς το νερό που καταναλώθηκε , αλλά να πληρωθούν μόνο τα πάγια. Επίσης πρότεινε να μην χρεωθούν οι υπερκαταναλώσεις.

 

Την τελική απόφαση θα λάβει το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-ΑΓ.Θ.  « (Προηγούμενο)Διαβάστε Περισσότερα

 • ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
 • ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ Κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ »Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ»!
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ Κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ »Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ»!
 • ΠΕΡΑΧΩΡΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ “Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ”
 • ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!
 • ΠΕΡΑΧΩΡΑ: Άρχισαν οι επετειακές εκδηλώσεις για το 1821 στην Περαχώρα (ΦΩΤΟ)
 • Στο Λουτράκι το 49ο Διεθνές Ράλλυ PHILPA
 • ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *