Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Λουτράκι.Απάντηση Βασιλείου προς Παύλου.«Κρείττον το σιγάν του λαλείν», Παύλο.

«Κρείττον το σιγάν του λαλείν», Παύλο.

Επειδή όταν μιλάμε πρέπει να λέμε μόνο αλήθειες, πράγματι, στις 17/4/1995, πάρθηκαν οι μόνες πραγματικά  κομβικές για το μέλλον του τόπου αποφάσεις-ας μην μπούμε στο κόπο να αναλύσουμε το πώς-και αυτές  ήσαν ολέθριες! Ο μοναδικός  που έβλεπε μπροστά, ήταν αυτός που μειοψήφησε, Γιάννης το όνομα. Τώρα καλούμαστε να λύσουμε τους κόμπους των δεσμών με τα οποία δέθηκε ο Δήμος,  τότε!!!

Έχουν στ’ αλήθεια οι συνεταίροι μας την ευθύνη για τα χρέη  των διακοσίων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που δημιούργησαν οι ίδιοι, ή εδώ γελάμε; Ο νόμος 4072/2012 άρθρο 249/ παρ. 1, αναφέρει ότι οι εταίροι κοινοπραξίας ευθύνονται απεριόριστα και εις ολόκληρον για τα χρέη της και αντίθετη συμφωνία δεν ισχύει έναντι τρίτων. Τώρα που η CHCL s.a είναι καταχρεωμένη, ποιός θα πληρώσει τις ζημιές; Ομόρρυθμοι εταίροι τους είμαστε!!!

Αλήθεια, πού είναι αυτή η περιβόητη μαρίνα;  Αν η παράταξή σου λειτούργησε σωστά και υπέρ των Δημοτικών συμφερόντων δεν θάπρεπε να έχει επισημάνει, τουλάχιστον, την άρνηση συμμόρφωσης  των συνεταίρων στην εκπλήρωση των συμβατικών  υποχρεώσεών τους; Για να μην αναφέρουμε και την απαράδεκτη, μακροχρόνια καθυστέριση της κατασκευής του Συνεδριακού Κέντρου, επειδή έτσι βόλευε τους εταίρους μας. Να γιατί τα έκανες ¨λαμπόγυαλο¨ !!! Παύλο.

Στο πολιτικό κομμάτι τώρα!!! Αυτή η  μοναδική νωπή εκλογική επίδοση του του 5,9% θεωρεί ότι είναι   συνυπεύθυνη με την παράταξη που πρωταγωνίστησε στα κοινά για πάνω από 30 χρόνια! Αυτό το 5,9% ή και μικρότερο ακόμα ποσοστό του εκλογικού σώματος, είναι οι λίγοι που δεν αλλοτριώθηκαν. Δεν μπόρεσαν όμως, μέχρι τώρα, να αντιδράσουν στη λαίλαπα των αυθαιρεσιών που μεθόδευαν οι  πολιτικάντηδες της παράταξης που πράγματι πρωταγωνιστούσε!!!

Παύλο, ας μη συνεχίσουμε αυτή την φαιδρή αντιπαράθεση. Θα καταλήξουμε στα δικαστήρια και, πίστεψέ με δεν σε συμφέρει. Θα καταλήξεις σε προσπάθειες να κατασκευάσεις ελαφρυντικά, για την περίπτωση που καταδικαστείς, αν δεν τα έχεις ήδη έτοιμα!!!

 

Δημήτρης Βασιλείου

Δημοτικός Σύμβουλος και

Επικεφαλής της Παράταξης

«ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ»


Διαβάστε Περισσότερα

 • Συνεργασία του Περιφερειάρχη για θέματα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
 • Περαχώρα: Εθελοντές εν δράσει
 • ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
 • Αποκλειστικό: Συνάντηση Γκιώνη-Νίκα τη Δευτέρα. Ανοίγει ο δρόμος για την ανακατασκευή του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου
 • Κωστής Ζερβός: «ΟΣΕΤΥΠ, Σωματείο Εργαζομένων Καζίνο και Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους»
 • Παραίτηση του Χρήστου Τζοάνου
 • Λουτράκι:Πλήρη ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.
 • Περαχώρα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λαογραφικού Μουσείου Περαχώρας
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com