Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Λεβέντης: Είστε ταχυδακτυλουργοί αλλά να δω ποιος θα φάει το ξύλο

«Είστε ταχυδακτυλουργοί αλλά να δω ποιος θα φάει το ξύλο» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης απευθυνόμενος στη κυβέρνηση τονίζοντας πως χωρίς να υπάρχουν λεφτά στα κρατικά ταμεία τα στελέχη της και ο πρωθυπουργός λένε πως δεν θα μειωθούν οι συντάξεις.

«Η σημερινή συνεδρίαση είναι άνευ ουσίας; Πού αποβλέπει; Αν αποβλέπει στο να δώσουμε προτάσεις, τότε ναι. Θέλετε προτάσεις; Έκανα προτάσεις στον κ. Κατρούγκαλο. Τους τις έδωσα.  Έχουμε 330.000 τριπλές συντάξεις.  Πρέπει να γίνουν μία.  Και οι διπλές συντάξεις να συγχωνευθούν σε μία. Να βάλουμε το πλαφόν στα 1.500 ευρώ. Να μην υπάρχει στην Ελλάδα σύνταξη μεγαλύτερη από αυτή. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ΝΔ κάνει πίσω.  Τα υπέγραψε το καλοκαίρι, τώρα τον Ιανουάριο δεν της κάνουν;  Ο Κατρούγκαλος δεν κάνει τίποτα άλλο, από το να υλοποιεί το μνημόνιο» τόνισε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Η άποψή μου είναι ότι ματαιοπονούν οι κοινωνικές τάξεις που αντιδρούν.  Έχετε βάλει τέτοια υπογραφή, που, το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να την ωραιοποιήσετε».

Παράλληλα, για ακόμα μια φορά επαναλήφθηκε η κόντρα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων με την πτέρυγα του ΚΚΕ. «Είμαι εγώ λαγός του Τσίπρα; Άλλος έγινε λαγός το 1989. Άλλος. Όχι εγώ. Εγώ ακόμα και τώρα καλώ τον Τσίπρα να παραιτηθεί, για να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button