Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Κρήτη | Το υπέροχο κινηματογραφικό βίντεο 3` που εξυμνεί το όμορφο ελληνικό νησί!

Οι εκπληκτικές παραλίες της Κρήτης που φημίζονται για τα καταγάλανα νερά τους, “αιχμαλωτίζονται” στο κινηματογραφικό βίντεο “Tales of Crete”. Αξίζει να το δείτε! -Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

Κρήτη… Ένα πανέμορφο νησί που κρύβει υπέροχους θησαυρούς και έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς συγγραφείς και καλλιτέχνες. Όσοι την επισκέπτονται,  έχουν πάντα κάτι καλό να πουν για  την ομορφιά, το υπέροχο φαγητό, την κουλτούρα και την ιστορία της. Οι παραλίες της Κρήτης  είναι ξεχωριστές… Φημίζονται για τα καταγάλανα νερά τους και αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες από όλον τον κόσμο.

Ο Michael Kolatek και η σύζυγός του Malwina Lezak-Kolatek, δημιούργησαν ένα μοναδικό κινηματογραφικό βίντεο τριών λεπτών με τίτλο “Tales of Crete”. Θέλησαν να μοιραστούν τις στιγμές που έζησαν από το επταήμερο ταξίδι τους στο ελληνικό νησί, αιχμαλωτίζοντας όλη την ομορφιά του.

Στα πλάνα βλέπει κανείς τις παραλίες Μπάλος, Ελαφονίση, Πρέβελη, Τριόπετρα, Αγία Γαλήνη, τα Μάταλα, αλλά και τον Ψηλορείτη.

Αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button