Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ – Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-1 – video

Οι οράνιε έκαναν το «καθήκον» τους και πέρασαν νικηφόρα από τη Χίο χάρη σε ένα γκολ του Νίκου Παπουτσή στο 20ο λεπτό.

 

Ένα αποτέλεσμα, που ουσιαστικά κλειδώνει την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Βέβαια, βάσει των μαθηματικών, η ομάδα μας ίσως χρειαστεί ακόμη 2-3 βαθμούς ή ίσως πάλι και κανέναν. Αυτό που έχει σημασία πλέον  είναι ότι οι οράνιε βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας , πέντε στροφές πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος  και μπορούν να κάνουν όνειρα… 5άδας.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του με τους οράνιε να προηγούνται νωρίς στο σκορ, να διαχειρίζονται έξυπνα την επιθετική αντίδραση  των γηπεδούχων και να προσπαθούν να σημειώσουν στην κόντρα επίθεση ένα δεύτερο γκολ και να «τελειώσουν» το παιχνίδι.

Το σουτ του Λέσι στο 5ο λεπτό πέρασε άουτ, ενώ στο 13ο λεπτό ο Αγριμάκης σούταρε από τα 30 περίπου μέτρα με το Διαμαντή να βρίσκει τη μπάλα (ίσως βρήκε και δοκάρι) και να καταλήγει σε κόρνερ.

Στο 20ο λεπτό, ο Παπαναστασίου από πλάγια θέση εκτός μικρής περιοχής με διπλή προσπάθεια έκανε το γύρισμα και ο Νίκος Παπουτσής δεν είχε κανένα πρόβλημα σε κενή εστία να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ.

Οι οράνιε κυνήγησαν το δεύτερο γκολ, είχαν μια σειρά από επικίνδυνα γυρίσματα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων με κορυφαία τη φάση του 38ο λεπτού, όταν ο Παπαναστασίου έκοψε στον Σελμανάι με τον Γρίγο να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον επιθετικό των οράνιε και να βγάζει από κοντά την μπάλα κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Στο 40ο λεπτό, ο Σελμανάι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κωβαίος έκανε την κίνηση στο πρώτο δοκάρι και πλάσαρε με τη μπάλα να απομακρύνεται από αμυντικό των κιτρινόμαυρων πάνω στη γραμμή.

Στο 51ο λεπτό, ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Κωβαίου, ενώ στο 53ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να σημειώσει δεύτερο τέρμα για τους οράνιε. Η εξαιρετική ενέργεια του Παπαναστασίου από πλάγια και το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κρουσουλούδη στο πλασέ του επιθετικού της ομάδας μας.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 59ο λεπτό, όταν μετά από μια σέντρα στο δεύτερο δοκάρι των οράνιε, ο Τσιούμας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Διαμαντής εντυπωσιακά εξουδετέρωσε το πλασέ του αμυντικού των «κιτρινόμαυρων» με τον Τσώκο να απομακρύνει τη μπάλα σε πλάγιο μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα του.

Στο 83ο λεπτό, ο Νίκος Παπουτσής βρήκε τον Χατζηστάμου μόνο του απέναντι στον Κρουσουλούδη, αλλά ο επιθετικός των οράνιε δεν θα βρει όπως θα ήθελε τη μπάλα και θα χάσει τεράστια ευκαιρία για το 0-2.

Στο 90ο λεπτό, το διαγώνιο σουτ του Χατζηστάμου μέσα από την περιοχή θα περάσει άουτ, ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button