Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ: Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ! (VIDEO)

Πρωτοφανές ιστορικό γεγονός, για τα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Δήμο μας, αποτελεί η κοινή συνέντευξη τύπου, τριών επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020.
 
Συμμετείχαν οι κ.κ. Δημήτριος Βασιλείου, Ιωάννης Καραπανάγος και Κωνσταντίνος Λογοθέτης, ενώ συντονίστρια της συνέντευξης ήταν η δημοσιογράφος κα Φωτούλα Δημητριάδη. Βασικό της θέμα, οι τελευταίες εξελίξεις, που αφορούν την κατάθεση αίτησης, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, εκ μέρους της ”ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.”, για λήψη προληπτικών μέτρων, κατ΄άρθρο 106α, η συζήτηση της οποίας είχε αναβληθεί το μεσημέρι της Πέμπτης για τη Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020. 
Ο Ιωάννης Καραπανάγος, προς το τέλος της συνέντευξης, απευθύνθηκε προς τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Α.Ε. κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη και τον παρότρυνε να ενημερώσει, επιτέλους, με διαφάνεια, την κοινή γνώμη για τις τελευταίες εξελίξεις στο Casino, παραχωρώντας συνέντευξη τύπου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button