Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΩΤΑΣ», ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ «ΠΑΥΛΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ »!
Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας, σας καλεί στην Θεατρική Παράσταση
«Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρα 20:30, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ «ΠΑΥΛΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ», από το Κορινθιακό Θέατρο «ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΩΤΑΣ»
Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης θα παιχθεί από το θίασο εθελοντικά, με σκοπό να ψυχαγωγήσει και να ενισχύσει τον Σύλλογό μας.

 

Ευχόμαστε κάθε μέρα να αποδεικνύεται έμπρακτα ο σεβασμός στη ζωή, με εκδηλώσεις προσφοράς στις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. Μακάρι και άλλες ομάδες, με όραμα, με ευαισθησία, με αγάπη για τον συνάνθρωπο, να επηρεάσουν, να εμπνεύσουν, να ενώσουν και να αλλάξουν πραγματικά αυτόν τον κόσμο προς το καλό και το αγαθό. Προς αυτή την κατεύθυνση ο «Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας» δραστηριοποιείται για την βελτίωση της ζωής των ατόμων με μεσογειακή αναιμία ( θαλασσαιμία),μέσω της πρόληψης, της θεραπείας, της ενημέρωσης, της φροντίδας και υποστήριξης από το 1985.
Ταυτότητα της Θεατρικής Παράστασης
Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα
« Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα!»
Μετάφραση: Κώστας Κοτζιάς
Σκηνοθεσία: Παύλος Καράγιωργας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αλέξιος Σπανός
Μουσική Επιμέλεια: Κορνηλία Κουντούρη
Σκηνικά: Βούλα Παρασκευά
Φωτισμοί: Ομάδα Κ.Θ.Β.Ρ.
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button