Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Θάβονται μέχρι το λαιμό στην καυτή άμμο της ερήμου για να γίνουν καλά! [εικόνες-βίντεο]

Πρόκειται για μια πανάρχαια Αιγυπτιακή μέθοδο, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκει πολλούς Ευρωπαίους υποστηρικτές. Πηγαίνουν ανά γκρουπ βαθιά μέσα στην έρημο, ανοίγουν τρύπες στην άμμο και μπαίνουν μέσα. Θάβονται μέχρι το λαιμό και ο ήλιος της ερήμου από πάνω, καίει τα πάντα.

Εκείνοι παραμένουν σχεδόν μέχρι να αρχίσουν να χάνουν τις αισθήσεις τους. Πιστεύουν ότι πρόκειται για μια φυσική θεραπεία που βοηθάει στα αρθριτικά, την υπογονιμότητα, και άλλες παθήσεις.

Ολόκληρα γκρουπ Ευρωπαίων αλλά και ντόπιων Αιγυπτίων ξεκινούν για τη δυτική έρημο κοντά στο βουνό Drakrour, για να απολαύσουν τα «αμμόλουτρα της Σίβα».

Όπως είναι φυσικό περισσότερα από 10 με 15 λεπτά θαμμένος σε καυτή άμμο, με έναν ήλιο να φλογίζει το κεφάλι, δεν αντέχει κανείς.

Έτσι μετά τους ξεθάβουν και τους πηγαίνουν να αναπαυθούν σε σκηνές που έχουν στήσει λίγο πιο δίπλα. Οι «ειδικοί» τονίζουν πως όσοι κάνουν αυτά τα… καυτά αμμόλουτρα δεν θα πρέπει να πλυθούν και να μείνουν με την άμμο στο δέρμα τους για τρία 24ωρα.

Οι ίδιοι οι ασθενείς λένε ότι νιώθουν άλλοι άνθρωποι μετά από αυτά τα αμμόλουτρα: «η άμμος μας καίει στην αρχή αλλά μόλις θαφτούμε όλα περνάνε» λένε οι περισσότεροι.

Τα αμμόλουτρα αυτά για να είναι «αποτελεσματικά» σύμφωνα με τους Αιγύπτιους, πρέπει να γίνουν από 3 μέχρι και 9 ημέρες. Στοιχίζουν από 20 μέχρι και 35 ευρώ τη μέρα, τιμή που συμπεριλαμβάνει τη διαμονή και το φαγητό.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button