Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Πολιτική

Η Σταυρούλα Μεντή υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας με τον συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση”

Η Σταυρούλα Μεντή είναι υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας με τον συνδυασμό “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” και τη Μαρία Πρωτοπαππά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Μεντή Σταυρούλα. Κατάγομαι από το Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων. Είμαι μόνιμη κάτοικος Λουτρακίου ,παντρεμένη και έχω ένα κοριτσάκι 5 ετών. Αφού μαθήτευσα στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Περαχώρας, αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Λουτρακίου με ειδικότητα την Υποστήριξη Συστημάτων Η/Υ του τομέα Πληροφορικής και Δικτύων. Σπούδασα Διοικητικό και οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων. Μιλάω Αγγλικά και έχω παρακολουθήσει μαθήματα Γερμανικών και ιταλικών. Εργάστηκα από το 2006 έως σήμερα στην club hotel kazino loutraki ως υπάλληλος επισιτισμού ενώ παράλληλα έχω εργαστεί στο Ταμείο Ασφαλίσεων Ξενοδοχοϋπαλλήλων ( ΤΑΞΥ ). Η αγάπη για τον τόπο μου, τα όνειρα για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος, η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας και η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο της Μαρίας Πρωτοπαππά είναι μερικά από τα οποία με έκαναν να συμμετέχω στον συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση με υποψήφια Δήμαρχο την Μαρία Πρωτοπαππά!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button