Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ, ΑΠΟ ΤΟ »ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ», ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ!

 

 

 

Από αριστερά διακρίνονται: Ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου, η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κα Μάρθα Μυστακίδου, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης, ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Ρήγας Ουσταμπασίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Δρίτσας  

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

 • Βίντεο: Χαιρετισμός κας Κωνσταντίνας Ράπτη και κ. Ρήγα Ουσταμπασίδη
Ο Άτυπος Σχηματισμός Συνεργασίας Συλλόγων και Φυσικών Προσώπων »ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ» του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές του δράσεις, διοργάνωσε φέτος μία σεμνή αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακή εκδήλωση,  με έκδηλο το στοιχείο της εθνικής υπερηφάνειας και συγκίνησης, στο πλαίσιο της οργάνωσης και διεξαγωγής του 4ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017.
Σημειώνεται ότι ο 4ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος, ο 2ος Γύρος της Λίμνης Ηραίου Περαχώρας και ο 3ος Ηραίος δρόμος για παιδιά, αφιερωμένος στο »ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» διεξάγονται σήμερα, Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017.   
Την επιμέλεια της παρουσίασης του προγράμματος της εκδήλωσης είχε η κα Γιώτα Μελέτη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου, η Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του »ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ» κα Κωνσταντίνα Ράπτη και ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών (USPE) κ. Ρήγας Ουσταμπασίδης. 

Ο κ. Γκιώνης τόνισε, μεταξύ των άλλων, στο χαιρετισμό του: »Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους εθελοντικούς, για μένα,  συλλόγους που κάνουν αυτήν την προσπάθεια και κάθε χρόνο το »ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ μεγαλώνει και αυξάνεται, όσο γίνεται περισσότερο με τους αθλητές ιδίως που έρχονται και συμμετέχουν. Σαν Δήμαρχος και σαν Δημοτική αρχή θα βοηθάμε πάντα όλες αυτές τις ενέργειες που γίνονται, ειδικά για τον εθελοντισμό και για την αγάπη προς τον αθλητισμό».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου και η κα Κωνσταντίνα Ράπτη απένειμαν, αντίστοιχα, αναμνηστικό έπαθλο του Δήμου μας και τιμητική πλακέτα του »ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ», στον εκπρόσωπο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Ρήγα Ουσταμπασίδη για την κατάκτηση της 1ης θέσης της ομάδας καλαθοσφαίρισης στο 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας »Μάκης Λιούγκας», από 24 έως 29 Σεπτεμβρίου 2017, και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο, το έτος 1993, η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης της Ελληνικής Αστυνομίας είχε ανέβει και πάλι στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα καλαθοσφαίρισης στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρίτη συνεχόμενη φορά, έχοντας συνολικά κερδίσει τα τέσσερα από τα οκτώ Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Αστυνομικών.  

 

Ακολούθως τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου για τη συνδρομή του στην, μέχρι τώρα, ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων του »ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ». 

Την πλακέτα παρέλαβε η Διοικητής του Τμήματος, Αστυνόμος Β΄ Μάρθα Μυστακίδου, από τον συντάκτη του παρόντος.

Η Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής κα Κωνσταντίνα Ράπτη με τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής του »ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ» και Πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου κ. Δημήτρη Καραχρίστο.

Επίσης αναμνηστικά του »ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ» επιδόθηκαν από μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής στον κ. Γιώργο Γκιώνη και σε υποστηριχτές των αγώνων.

Σημαντικές ήταν και οι ομιλίες του κ. Γιάννη Γλυκοφρύδη, παρέχοντας οδηγίες προς τους εθελοντές, της κας Χρυσούλας Παππά, εκπροσώπου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού τ.τ. Λουτρακίου για τη σημασία του εθελοντισμού στη ζωή μας, καθώς και του κ. Παναγιώτη Γέρου, εκπροσώπου της ομάδας διάσωσης Κορινθίας με θέμα τη διαχείριση ενδεχόμενων ατυχημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Ακολούθησε Pasta Party με τη συμμετοχή αθλητών και εθελοντών.


Διαβάστε Περισσότερα

 • Λαογραφικό Περαχώρας: Εσπερίδα με θέμα Μεταβυζαντινοί ναοί Ι . Ν Αγίου Αθανασίου Πίσια Κορινθίας 2021 (2 βίντεο & φώτο)
 • Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Λουτράκι
 • Αλλάζουμε ΜΑΖΙ: Σε ενημερωτική εκδήλωση με Φώφη Γεννηματά για τη φωτιά στο Σχίνο
 • «Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Όμως, ένας Δήμαρχος Γκιώνης φέρνει την καταστροφή»
 • Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων για την σύνδεση του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο από την οδό Αιγαίου.
 • Περαχώρα: Θεματική εικαστική έκθεση
 • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *