Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

«Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ» ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Η Παγκόσμια ημέρα της μητέρας είναι η μέρα εορτασμού της μητρότητας και των ευχαριστιών προς τη μητέρα, ένα πρόσωπο πολύ αγαπημένο και εξαιρετικά σημαντικό για τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά όλου του κόσμου. Πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου (12 Μαΐου 2019).

Συνδεδεμένο με κάθε έκφανση της ανήλικης ζωής μας αλλά και αστείρευτη πηγή βοήθειας, συμπαράστασης και προσφοράς η λέξη μητέρα, μανούλα, μαμά είναι συνώνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αγάπης που αδιαμφισβήτητα μας γεννούν στο μυαλό και στη ψυχή πλήθος ανεκτίμητων εικόνων και συναισθημάτων.

Ο συνδυασμός «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» έδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι δίπλα στις γυναίκες και ειδικά στις μητέρες που γιορτάζουν σήμερα, καθώς να μην ξεχνάμε πως και η επικεφαλής του συνδυασμού είναι και εκείνη μητέρα δύο κοριτσιών της Αναστασίας και της Γιαννούλας Μήτρου και ως μητέρα νιώθει και αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα άγχη της κάθε μητέρας στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει η καθεμία στην καθημερινότητά της.

Σε αυτό το κλίμα εορτασμού ιδιαίτερη έκπληξη στις εορτάζουσες μανούλες προκάλεσε και η παρουσία δύο υποψήφιων συμβούλων από τον συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά και τη «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση».

Συγκεκριμένα πρόκειται για την  Αναστασία Σταύρου (υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας) και τη Σταυρούλα Μεντή (υποψήφια τοπικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας), οι οποίες μοίρασαν βασιλικούς σε σε όλο τον δήμο τιμώντας με αυτό τον τρόπο την καθιερωμένη γιορτή της μητέρας και μοιράζοντας χαμόγελα σε μητέρες και παιδιά του δήμου μας.


Διαβάστε Περισσότερα

 • Πρόσωπα: Σωτήρης Φόρτης
 • WWF: 17 μέτρα για τη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων
 • Η ενεργειακή μετάβαση στην Ευρώπη
 • Πειραματική γoνιδιακή θεραπεία μειώνει μόνιμα χοληστερίνη και τριγλυκερίδια
 • Πού οφείλονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Δεν συνδέονται με την κλιματική αλλαγή
 • Δεν θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Μέγας Εσπερινός στο «Βήμα του Γαλλίωνος» στην Αρχαία Κόρινθο λόγω Covid-19
 • NASA: Η Ευρώπη, ο δορυφόρος του Δία, θα μπορούσε να φιλοξενεί ζωή στον τεράστιο ωκεανό της…
 • Ξακουστός αρχαίος λαβύρινθος βρέθηκε στην Αίγυπτο ύστερα από χιλιάδες χρόνια
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com