Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

Η Αναστασία Σταύρου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Μαρία Πρωτοπαππά

Τη συμμετοχή της Αναστασίας Σταύρου στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» “ανακοίνωσε” μέσω facebook η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Μαρία Πρωτοπαππά.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Αναστασία Σταύρου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Αναστασία Σταύρου είναι κόρη του Θεμιστοκλή Σταύρου και της Σπυριδούλας Σοφούλη. Γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στην Περαχώρα Κορινθίας, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημοσίας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με ειδίκευση στην Οικονομία, Άμυνα και Ασφάλεια. Το 2015 διετέλεσε ως Επιστημονική Συνεργάτης Βουλευτού και έχει συμμετάσχει στις Επιτροπές Εσωτερικών-Αυτοδιοίκησης-Ισότητας Φύλων και Αγροτικής Ανάπτυξης. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί στο τομέα της υγείας ως Διοικητικός Υπάλληλος και ως Βοηθός Ερευνητού στο Ινστιτούτο Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων. Επίσης, ασχολείται με την συγγραφή άρθρων κυρίως πολιτικού και οικονομικού ενδιαφέροντος σε έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες. Το 2014 βραβεύτηκε από το γερμανικό ίδρυμα Konrad Adenauer Stiftung και την Inter Alia για την παρουσίαση του θέματος ‘Προτάσεις για την Καταπολέμηση της Ανεργίας’ στο Συνέδριο Europe Day Sketching the Future. Από μικρή είχε ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό της, την Περαχώρα και αυτό διαφαίνεται και από τη συμμετοχή της στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου επί σειρά ετών.
Η συμμετοχή της στο συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση, αποτέλεσε για εκείνη το έναυσμα προκειμένου να μπει η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ μπροστά και να διεκδικήσει ένα ελπιδοφόρο και με προοπτική μέλλον για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Έχοντας όραμα να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα προχωράει με ανάπτυξη και κοινωνική αλληλεγγύη. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με καινοτομία και δημοκρατία να οδηγήσουμε το δήμο μας από το χθες στην Ευρώπη της επόμενης δεκαετίας.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button