Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!

Το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχε πολλά. Κάποια επαναλαμβανόμενα, αποχωρήσεις πριν να λήξει το συμβούλιο, κάποια συνηθισμένα, στιχομυθίες μεταξύ δημοτικών συμβούλων που προκάλεσαν χαμόγελα ,αλλά και κάποια άλλα που ξάφνιασαν ευχάριστα γιατί δεν συμβαίνουν συνήθως.
Στην έναρξη του συμβουλίου κυριάρχησε το θέμα της πυρκαγιάς στο Σχίνο. Αρχικά τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππας Θυμής, εκφράζοντας με οργή και αγανάκτηση τα κακώς κείμενα των εκάστοτε κυβερνώντων που κατά τη γνώμη του συνέβαλαν στη μεγάλη καταστροφή , στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Δημήτρης Λάμπρου, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και ακολούθησε ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Παντελέου.
Ακολούθησαν οι αρχηγοί των παρατάξεων, οι οποίοι καυτηρίασαν με τη σειρά τους τα κακώς κείμενα, κάνοντας ταυτόχρονα και τις δικές τους προτάσεις.
Ο αρχηγός της παράταξης »αλλάzoυμε Μαζί» κ. Γιάννης Καραπανάγος, μεταξύ των άλλων, πρότεινε να γίνει ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην οποία να προσκληθούν σύλλογοι και φορείς, με μέριμνα του κ. Παντελέου, για να γίνει απολογισμός της διαχείρισης της πυρκαγιάς του Σχίνου και να αποφασιστούν από κοινού μέτρα που θα βελτιώσουν το υπάρχον σχέδιο πολιτικής προστασίας του δήμου μας.
Η πρόταση αυτή τελικά έγινε ομόφωνα αποδεκτή και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι πρόκειται για »ιστορική» απόφαση γιατί μέχρι τώρα ανάλογες προτάσεις για το ίδιο θέμα, που είχε καταθέσει ο κ. Καραπανάγος ή κάποιος άλλος αρχηγός παράταξης της αντιπολίτευσης, είχαν απορριφθεί.
Μακάρι στο μέλλον να δούμε ομόφωνες αποφάσεις και για άλλα πολύ σημαντικά προβλήματα του δήμου μας που πρέπει να λυθούν γιατί δεν υπάρχει χρόνος για αναβολή ή χρονοκαθυστέρηση.


(Επόμενο) »Διαβάστε Περισσότερα

 • Λαογραφικό Περαχώρας: Εσπερίδα με θέμα Μεταβυζαντινοί ναοί Ι . Ν Αγίου Αθανασίου Πίσια Κορινθίας 2021 (2 βίντεο & φώτο)
 • Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Λουτράκι
 • Αλλάζουμε ΜΑΖΙ: Σε ενημερωτική εκδήλωση με Φώφη Γεννηματά για τη φωτιά στο Σχίνο
 • «Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Όμως, ένας Δήμαρχος Γκιώνης φέρνει την καταστροφή»
 • Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων για την σύνδεση του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο από την οδό Αιγαίου.
 • Περαχώρα: Θεματική εικαστική έκθεση
 • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *