Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Επιτέλους λίγο ντροπή!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε τα δικαιολογημένα  παράπονα παραθεριστών,  για την απαράδεκτη ενέργεια, επιχειρηματία της πόλης, ο οποίος, έβαλε μεζούρα στο κεφάλι των ανθρώπων που ήταν ξαπλωμένοι, και μετράγε, για να τοποθετήσει ομπρέλες στα χαλίκια της παραλίας!

Ενώ λίγο αργότερα, για τον σκοπό αυτό, ξεκίνησε να σκάβει, χωρίς να ειδοποιήσει τους ανθρώπους που κάθονταν στα χαλίκια, με αποτέλεσμα, να εκσφενδονίζονται χαλίκια προς την πλευρά τους!

 

Οι συγκεκριμένοι φιλήσυχοι άνθρωποι που μας έκαναν τα παράπονα τους για αυτή την απρεπέστατη  συμπεριφορά,  δεν ήθελαν να δώσουν αφορμή για φασαρία,  γι αυτό και μάζεψαν χωρίς να πουν το παραμικρό τα πράγματα τους, πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν απογοητευμένοι από την παραλία!

Λίγο ντροπή επιτέλους, γιατί η παραλία δεν ανήκει στην ιδιοκτησία κανενός ιδιώτη!

 

Ενώ με  τέτοιες αντεπαγγελματικές και  απολίτιστες συμπεριφορές που δείχνουν ορισμένοι, τον λογαριασμό θα τον πληρώνει, το σύνολο των επιχειρηματιών της πόλης,  που δεν φταίει  και δεν έχει σημεία  επιμειξίας με συμπεριφορές όπως οι συγκεκριμένες   και ο τουρισμός στον τόπο μας θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο,  αφού έτσι δείχνουν κάποιοι στους επισκέπτες μας, ότι στον τόπο μας, δεν υπάρχει κουλτούρα συμπεριφοράς και επίπεδο φιλοξενίας…

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button