Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Επιστολή διαμαρτυρίας του συνδυασμού ‘Δύναμη Δημιουργίας’ της Μαρίας Πρωτοπαππά

Πηγή:loutrakiblog

 

Με την παρούσα σας γνωστοποιούμε ότι οι τοπικοί σύμβουλοι Κουμπούνης Ηλίας, Μέξιας Ανάργυρος, Μουτάφη Φανή του συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση – Μαρία Πρωτοπαππά δεν θα λάβουν μέρος στη συνεδρίαση που είναι προγραμματισμένη στις 26/02/2021, για τους ακόλουθους λόγους:

Πρωτίστως, τα πρακτικά του συμβουλίου που έλαβε χώρα 25/01/2021 είναι ελλιπέστατα και ανακριβή. Ελλιπέστατα γιατί δεν αναφέρονται οι τοποθετήσεις του συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση-Μαρία Πρωτοπαππά και ελάχιστοι αν όχι όλοι οι υπόλοιποι σύμβουλοι, δεν έλαβαν γνώση.

Ανακριβή γιατί ενώ έγινε επισήμανση του συνδυασμού μας, ότι είχαν περάσει περισσότερο από δύο (2) μήνες από την προηγούμενη συνεδρίαση, τα πρακτικά αναφέρουν ότι « Ο σύμβουλος Μέξιας Αν. ανέφερε ότι η τελευταία συνεδρίαση είχε πραγματοποιηθεί στις 4-11-2020 και σήμερα έχουμε 25-1-2021»

Ακόμα, έχουμε καταθέσει αιτήματα προς ψήφιση στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 25/01/2021, είναι το δεύτερο συμβούλιο που καλούμαστε και τα αιτήματα μας δεν περιλαμβάνονται σε αυτό.

Τα παραπάνω γεγονότα μας αποδεικνύουν ότι απειλείται η εύρυθμη λειτουργία του συμβουλίου της κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας και σίγουρα δεν επιτελεί το θεσμικό ρόλο για τον οποίο υπάρχει.

Ο συνδυασμός Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση- Μαρία Πρωτοπαππά, έχει καταθέσει από τις 11/02/2021 αίτημα με αριθμό πρωτοκόλλου 1937/11-02-2021 για εφαρμογή τηλεδιασκέψεων και στα τοπικά συμβούλια του Δήμου μας, χωρίς να έχουμε λάβει κάποια επιπλέον πληροφόρηση, μέχρι στιγμής.

Παρακαλούμε τα παραπάνω να αποτυπωθούν αναλυτικά στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Οι σύμβουλοι της κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, του συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση-Μαρία Πρωτοπαππά:

Κουμπούνης Ηλίας

Μέξιας Ανάργυρος

Μουτάφη Φανή(Επόμενο) »Διαβάστε Περισσότερα

 • ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
 • Αποκλειστικό: Συνάντηση Γκιώνη-Νίκα τη Δευτέρα. Ανοίγει ο δρόμος για την ανακατασκευή του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου
 • Κωστής Ζερβός: «ΟΣΕΤΥΠ, Σωματείο Εργαζομένων Καζίνο και Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους»
 • Παραίτηση του Χρήστου Τζοάνου
 • Λουτράκι:Πλήρη ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.
 • Περαχώρα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λαογραφικού Μουσείου Περαχώρας
 • Σωματείο Εργαζομένων Λουτρακίου – Ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους
 • Το μήνυμα του Γιάννη Καραπανάγου για την 25η Μαρτίου
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com